Bereikbaarheid

Het theater is gevestigd in het centrum van Emmen. Je kunt gebruik maken van de parkeergelegenheden aan het Willinkplein 7, tegenover de ingang van het ATLAS Theater. Na 18:00 uur kun je hier gratis parkeren (behalve op donderdagavond). Wij adviseren je om het adres (Willinkplein 7) te gebruiken voor je navigatiesysteem.

Let op: tijdens theaterseizoen 2018/2019 zijn een groot aantal parkeerplaatsen aan het Willinkplein komen te vervallen vanwege bouwactiviteiten. Alternatieve parkeerplekken zijn: De Vreding (De Cirkel) en het Wapen van Emmen.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station is het ongeveer 15 minuten lopen naar het theater, u kunt hiervoor de bewegwijzering naar het ATLAS Theater volgen. U kunt ook met de bus naar halte Holdert (3 haltes), vanaf hier is het nog maar een paar minuten wandelen tot de entree van het ATLAS Theater.

Laden/Lossen

Laden en lossen kan aan De Vreding in Emmen (navigatie: Vreding 18). Coördinaten: N 52.78303°, E 6.89068°. U rijdt vervolgens rechtdoor tot aan het schuifhek, aan uw linkerhand bevind zich de bel.