Horeca

Het ATLAS Theater biedt verschillende mogelijkheden om van uw avond in het theater een complete avond uit te maken.

Theaterrestaurant

Voor aanvang van elke avondvoorstelling kunt u genieten van een heerlijk diner. Het Theater Restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van het theater aan het einde van de foyer. Vanuit het restaurant heeft u een panoramisch uitzicht op het Raadhuisplein. Onze menukaart biedt u een drie-gangen keuzemenu voor € 25,00, ook kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van bijvoorbeeld twee gangen van dit menu. Naast deze menu's serveren wij een aantrekkelijk geprijsde dagschotel. Voor het actuele menu verwijzen wij u graag naar de Menukaart.
En natuurlijk zorgen wij er voor dat u op tijd naar de voorstelling kunt.

U kunt uw tafel vooraf reserveren via de website van het ATLAS Theater of via het telefoonnummer 0591–850 856.

ATLAS Café

Aan het Raadhuisplein, naast de ingang van het Theater, vindt u het ATLAS Café. Het café is dagelijks geopend van 10:00 tot 23:00 uur en op voorstellingsdagen tot 24:00 uur. Geniet hier van een heerlijk drankje en bijpassende hapjes. Op het Raadhuisplein is het terras van het ATLAS café geopend als het weer het toelaat.

Arrangementen

Maak uw avond in het theater compleet met één van onze arrangementen, zoals een gereserveerde tafel in de pauze met nootjes, bittergarnituur en een flesje bubbels. Wij bieden u pauze- of all-in arrangementen. Op onze website vindt u de verschillende mogelijkheden.