Kinderen gezocht voor de sprookjesmusical De gelaarsde Kat

Wil je ook een keer meespelen in een echte musical en ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Geef je dan nu op voor een rol in de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat in het ATLAS Theater.

Waar zijn wij naar op zoek?

Enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden ineen echte musical. We zoeken kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar met een minimale kledingmaat 122 en een maximale kledingmaat 152. Per voorstellingsdag spelen straks 20 kinderen mee.

Voorstellingsdag

Per voorstellingsdag selecteert het ATLAS Theater samen met de Efteling 20 kinderen. Iedereen die geselecteerd wordt mag één voorstellingsdag meespelen. Een voorstellingsdag van de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat heeft één of twee voorstellingen. Je speelt alle voorstellingen van jouw voorstellingsdag. In de ochtend krijg je nog een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd.

Aanmelden

Meld je nu aan bij het ATLAS Theater. Vul het volledige inschrijfformulier in en stuur dit naar het ATLAS Theater via info@atlastheater.nl! Je inschrijfformulier moet uiterlijk 24 november 2017 binnen zijn.

Download hier het inschrijfformulier en de actievoorwaarden.

Ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één (van de) voorstelling(en), voor 1 begeleider om naar de voorstelling te kijken.

Meer informatie

De Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat is komend seizoen te zien in theaters in heel Nederland en Vlaanderen. Kijk voor meer informatie over de musical op www.efteling.com/gelaarsdekat of www.atlastheater.nl.