Theatermenu december

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u genieten van een heerlijk diner in het restaurant van het ATLAS THEATER

Voorgerecht:

Gebakken briochebrood, krokant hoeve-eitje, spinazie en romige akkerchampignons met truffel

Hoofdgerecht:

Krokant gebakken eendenborst, confit van eend, knolselderij en jus van laurier

Of

Op de huid gebakken Skrei (winter kabeljauw), gnocchi’s met parmezaan, boter jus en geroosterde winterpeen

 Dessert:

Dessert van mango, geroosterde ananas, mousse van pure en melkchocolade

 

De reservering voor het theaterdiner/pauze arrangement is direct te boeken na het reserveren van uw tickets voor de voorstelling.
 
U kunt uitsluitend komen dineren in het ATLAS Theater Restaurant indien er 24 uur voor aanvang van de voorstelling gereserveerd is.
Wanneer u allergisch bent voor bepaalde producten of specifieke dieetwensen hebt, dan kunt u dit telefonisch doorgeven via 0591 850 856.