Theatermenu februari

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u genieten van een heerlijk diner in het restaurant van het ATLAS THEATER

Voorgerecht:

Geroosterd buikspek, gelakt met Hoisin saus, knapperige pinda, little gem, Gyoza, dressing van soya, limoen en gember

Hoofdgerecht keuze:

Gebakken IJsselmeersnoekbaars, spinazie, knolselderij, rucola, lichte jus met Beemster kaas

 Of

Geroosterde kalfslende met spinazie, knolselderij, aardappel rosti en saus van gepofte uien

Dessert:

Dessert, klassieke Tarte Tatin met gekarameliseerde appel en vanille

 

De reservering voor het theaterdiner/pauze arrangement is direct te boeken na het reserveren van uw tickets voor de voorstelling.
 
U kunt uitsluitend komen dineren in het ATLAS Theater Restaurant indien er 24 uur voor aanvang van de voorstelling gereserveerd is.
Wanneer u allergisch bent voor bepaalde producten of specifieke dieetwensen hebt, dan kunt u dit telefonisch doorgeven via 0591 850 856.