Theatermenu januari

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u genieten van een heerlijk diner in het restaurant van het ATLAS THEATER

Voorgerecht:

Huisgerookte zalm met balsamico bietjes, zwarte olijven en een lichte dressing van zoetzure citroen

Hoofdgerecht keuze:

Zeebaars van de plancha met Rode gamba, spitskool, zoetzure komkommer en een saus van langoustine

 Of

Runder zijlende met aardpeer, terrine van Charlotte aardappel en rookspek, spitskool en een saus van cantharellen

Dessert:

Chocolade, caramel, passievrucht en mango

 

De reservering voor het theaterdiner/pauze arrangement is direct te boeken na het reserveren van uw tickets voor de voorstelling.
 
U kunt uitsluitend komen dineren in het ATLAS Theater Restaurant indien er 24 uur voor aanvang van de voorstelling gereserveerd is.
Wanneer u allergisch bent voor bepaalde producten of specifieke dieetwensen hebt, dan kunt u dit telefonisch doorgeven via 0591 850 856.