Theatermenu maart

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u genieten van een heerlijk diner in het restaurant van het ATLAS THEATER

Voorgerecht:

Op de plaat gebakken langoustine, bisque van langoustine, crème van pompoen en gember, gepofte rijst, dressing van ponzu (citrus) en basilicum

Hoofdgerecht keuze:

Op de huid gebakken kabeljauw, mousseline  van aardappel, geroosterde pastinaak, saus beurre blanc

 Of

Rose gebakken rundersukade met akkerchampignons, mousseline van aardappel, spinazie en saus van rookspek

Dessert:

Dessert van rabarber, peer, witte chocolade en vanille

 

De reservering voor het theaterdiner/pauze arrangement is direct te boeken na het reserveren van uw tickets voor de voorstelling.
 
U kunt uitsluitend komen dineren in het ATLAS Theater Restaurant indien er 24 uur voor aanvang van de voorstelling gereserveerd is.
Wanneer u allergisch bent voor bepaalde producten of specifieke dieetwensen hebt, dan kunt u dit telefonisch doorgeven via 0591 850 856.