Theatermenu november

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u genieten van een heerlijk diner in het restaurant van het ATLAS THEATER

Voorgerecht:

Pecorino, knapperig en ravioli van Pecorino, bloemkool, gedroogde kappertjes, dressing van zoetzure bleekselderij

Hoofdgerecht:

Fazant hen filet, Elzas zuurkool, gepoft buikspek, romige cantharellen jus

Of

IJsselmeer snoekbaars, Elzas zuurkool, linzen met fijne groenten en jus van langoustine

Dessert:

Dessert van hazelnoot, chocolade, kweepeertjes en appel kaneel roomijs

 

De reservering voor het theaterdiner/pauze arrangement is direct te boeken na het reserveren van uw tickets voor de voorstelling.
 
U kunt uitsluitend komen dineren in het ATLAS Theater Restaurant indien er 24 uur voor aanvang van de voorstelling gereserveerd is.
Wanneer u allergisch bent voor bepaalde producten of specifieke dieetwensen hebt, dan kunt u dit telefonisch doorgeven via 0591 850 856.