Voor slechts tien euro naar een voorstelling!

Tijdens het Theater Weekend doet het ATLAS Theater haar deuren open om u samen met de gezelschappen en de artiesten te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend en grappig een middag en/of avondje theater kan zijn. Maak kennis met drie verschillende voorstellingen voor maar liefst € 10,00 per voorstelling. Daarnaast worden er allerlei andere activiteiten en presentaties in het theater gegeven.
Kortom: Mis dit weekend niet!

Let's meet! vrijdag 26 januari

17.00 uur Bierproeverij (€ 15,95)

In deze proeverij neemt onze barman van het ATLAS Theatercafé je mee in de rijke biercultuur. Van een pilsje tot triple, van I.P.A. tot blond en van hop naar mout. Een goed begin van het Theaterweekend!

In verband met een beperkt aantal plaatsen is het nodig om te reserveren. Reserveren kan via info@atlastheater.nl

20.30 uur Elke Vierveijzer (€ 10,00)

Tickets & meer info

 

Let's meet! zaterdag 27 januari

13.00 / 14.00 / 15.00 uur Theatrale rondleiding (gratis)

Tijdens deze rondleiding neemt Loods13 jou mee op avontuur door het ATLAS Theater en krijg je alle hoeken van het gebouw te zien. Je komt te weten wat de trekkenwand is, waar de koperen kees ligt, hoe het er in de theaterkeuken aan toe gaat en hoe de kleedkamers van de sterren eruit zien. Een uniek kijkje voor en achter de schermen. In verband met beperkt aantal plaatsen is het nodig een kaartje te reserveren (info@atlastheater.nl). 

15.00 uur Drumworkshops (gratis)

Krijg les door enthousiaste, ervaren, gediplomeerde slagwerkdocenten van Drumstudio Emmen!

16.00 Trekkenwandshow (gratis)

Een voorstelling op toneel neerzetten is best een klus. Techniek is daar een belangrijk onderdeel van. Tijdens de trekkenwandshow staat techniek zelf in de spotlight. Kom binnen en laat je verassen.

18.00 Theaterdiner

Vooraf aan de voorstelling serveren wij altijd een mooi driegangen menu. Lijkt het je leuk om eens mee te helpen in de bediening om te ervaren hoe dit in zijn werk gaat, stuur dan een mailtje naar info@atlastheater.nl. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

20.30 uur Amsterdam Klezmer Band (€ 10,00)

Tickets & meer info

+/- 22.30 uur Afbouwfeestje

Altijd al willen weten hoe het er na afloop van een voorstelling aan toe gaat op het toneel? Dit is je kans! Meld je aan voor dit afbouwfeestje via info@atlastheater.nl. Er is slechts plek voor twee personen dus wees er snel bij.

 

Let's meet! zondag 28 januari

12.30 / 15.00 uur Hans & Grietje De Musical (4+) (€ 10,00)

Tickets & meer info, 12:30 uur

Tickets & meer info, 15.00 uur

Na afloop van de voorstelling Sprookjes Afterparty (gratis)

Om het feest helemaal compleet te maken organiseren we uiteraard de beroemde Sprookjes Afterparty. Tijdens dit miniconcert geven de acteurs een swingend optreden, waarbij je heerlijk kunt dansen én meezingen! Enne... vergeet niet om je papa en/of mama te vragen om een foto van jou en de artiesten te maken tijdens de Meet & Greet!

Doe mee met de Sprookjes Verkleedwedstrijd (gratis)

Als echte fan kom je uiteraard verkleed naar het theater. Je doet dan automatisch mee met de Sprookjes Verkleedwedstrijd waarbij je kans maakt op een sprookjesachtig prijzenpakket!