Vrijwilligers M/V

Hoe ziet een dag als vrijwilliger in het ATLAS Theater er uit

Als vrijwilliger van ATLAS Theater ben je in de eerste plaats gastheer/gastvrouw voor de gasten van het theater. Je bent zichtbaar aanwezig, wijst de gast de weg in het theater, promoot het ATLAS Theater, beantwoordt vragen en verstrekt informatie. Je assisteert tevens bij werkzaamheden zoals inname en uitgifte van jassen in de garderobe en het verzorgen van de kaartcontrole.

Daarnaast kan je ook ingezet worden in de artiestenfoyer. Als vrijwilliger in de artiestenfoyer ben je gastheer/gastvrouw van de artiesten en de overige leden van het gezelschap. Zo begeleid je Bert Visscher van de artiestenfoyer naar het podium, sta je de dansers van het Zwanenmeer te woord en ontvang je de acteurs van het Noord Nederlandse Toneel. Je bent gastheer/gastvrouw bij zowel binnenkomst als vertrek.

Als vrijwilliger van het ATLAS Theater word je in de gelegenheid gesteld om enkele geselecteerde theatervoorstellingen gratis of tegen een bepaalde korting te bezoeken.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar mensen die betrokken zijn bij het ATLAS Theater. Samen met je collega’s werk je mee aan een geslaagde dag/avond uit voor onze gasten. Als je hier energie van krijgt, kun jij misschien wel aan de slag als vrijwilliger in het ATLAS Theater.
Wees je ervan bewust dat je als vrijwilliger veel moet lopen en staan.
We verwachten van onze vrijwilligers dat ze gemiddeld 1 dag per week, gemiddeld 6 uur per week, beschikbaar zijn. Dit kan zowel overdag als in de avonduren of in de weekenden zijn. 

Nadere informatie

Voor onze vrijwilligers hanteren we een reiskostenvergoeding vanaf 10 km afstand enkele reis van huis naar het theater. De maximale afstand enkele reis van huis naar het theater die vergoed kan worden bedraagt 40 km.

Voor meer vragen of informatie over het vrijwilligerswerk in het ATLAS Theater, kun je terecht bij Elja Vehof, Coördinator Front Office, via telefoonnummer 0591- 850856. 

Spreken bovenstaande activiteiten jou aan? Dan is vrijwilligerswerk in het ATLAS Theater misschien wel wat voor jou! Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger in het theater en laat een unieke indruk achter!

We kijken uit naar je reactie!

Let op: Alleen aanmeldingen die middels de website binnenkomen, worden in behandeling genomen.