YOUNGR
Hét jongeren event van Emmen!

Vrijdag 17 november - Aanvang 20:00 uur

Freddy Moreira en Jonna Fraser komen naar het ATLAS Theater!

Freddy Moreira

Freddy is een van de meest-geboekte artiesten in Nederland en bereikte deze status dankzij een aantal erg goeie mixtapes. Zijn explosieve live shows zijn de reden voor zijn groeiende fan base. Als internationaal groeiende artiest tourt Freddy constant door Europa, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en het Caraïbisch gebied. Maar op 17 november staat hij in Emmen bij ons in het ATLAS Theater!

Jonna Fraser

Na het winnen van de Popprijs met rapcollectief New Wave bestormde Jonna Fraser in 2016 solo de streaming charts. Zijn hit ‘Do or Die’ met Broederliefde is goed voor miljoenen Spotify streams en ook opvolger ‘Ik Kan Je Niet Laten’ is een grote hit. De EP ‘Blessed’ was zijn derde binnen een jaar en leverde Jonna Fraser een nummer 1 positie op in de albumchart. In 2017 bracht hij zijn debuutalbum Jonathan uit en was hij onder andere te zien op Pukkelpop en Lowlands. En Jonna blijft niet stil zitten; de volgende EP staat alweer in de planning. En op 17 november staat hij als hoofdact bij ons in het ATLAS Theater tijdens het jongeren event van Emmen: YOUNGR

De Drumstudio

In de interactieve workshop van Peter Deiman en Margaretha Kleine leer je spelen op zowel cajóns en andere slagwerk- en percussie instrumenten.

Back 2 The Streets

M.m.v. Adolfo Dooren, Max Krijthe en diverse dansers
In een danssessie, een zogenoemde ‘Jam’, laten de dansers één voor één of als groep zien wat ze kunnen. In zo’n ‘jam’ is de danser voornamelijk aan het “Freestylen”, dit houdt in dat de danser gewoon ter plaatse zijn/haar moves doet. Door de sessie kunnen de dansers nieuwe bewegingen aanleren en enorm groeien in creativiteit. Doe je ook mee?
 
DJ workshop

De workshop DJ wordt begeleid door een professionele DJ en op professionele Pioneer apparatuur. De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de workshop komen alle facetten voorbij, keuze apparatuur, muziekstijl, techniek en presentatie. Hierbij worden ook meteen de voor en nadelen van de diverse apparatuur behandeld. Verder komen aan bod: performance, presentatie, juist gebruik van DJ gear, muziekkennis, contact met publiek, vasthouden en opbouwen van sfeer.
 
Beatboxers/freestyle rap
De DJ workshop wordt afgewisseld met de aanwezigheid van beatboxers William Hummel en Dikkie a.k.a. Mad D (ook MC) en freestyle rapper Kuo, waarbij interactie met jullie als publiek centraal staat.

RIZK TV

M.m.v. Ahmed Al Rizk

VRROOM – Ultimate VR Experiences

Virtual Reality is booming! Op 17 november zal Schelte Meinsma van VRROOM Ultimate VR Experiences je tijdens Youngr meenemen in de wereld van Virtual -en Augmented Reality. Hij zal laten zien welke geweldige dingen er mogelijk zijn voor jongeren en hoe geweldig deze nieuwe technologische ontwikkeling kan zijn.

VRROOM biedt de volgende VR experiences aan:

  • Rollercoaster VR
  • Tekenen in Virtual Reality
  • The Lab VR - experimenteren in VR
  • The Plank VR (Hoogtevrees)
  • ExtremeStress VR
  • Everest VR (beklim de grootste berg)
  • Shooters in VR

Aftermovie door Thomas Nauw Film

Thomas Nauw Film bestaat uit een team van jonge creatieve mensen die alle kennis in huis heeft op het gebied van filmproducties. We zijn daarom erg blij dat zij aanwezig zijn tijdens Youngr voor het maken van de aftermovie!

Ka's Design

"Emotie omzetten naar tastbaar goed". No nonsense en het maken van de juiste match, dat is waar Ka's Design voor staat!
 
Kijk mee hoe graffitidesigns en muurschilderingen tot stand komen en leer hoe je omgaat met spuitbussen, verf en andere graffiti accessoires!

Bestel nu kaarten

 

In samenwerking met