Win je aankoopbedrag terug!
Heb jij ze al gespot? Onze toffe zomertasjes? We delen ze tijdens C'est la Vie, Regenboogfestival, Gouden Pijl en MM Culinair uit. Check onze social om te achterhalen van hoe laat tot hoe laat we waar zijn. Maak een ludieke/unieke/grappige foto van het tasje, #deel dit op social media en #tag het ATLAS Theater. En wie weet win jij je aankoopbedrag* voor je tickets van theaterseizoen 2019/2020 terug! We maken vrijdag 6 september de winnaar bekend via Facebook.

Heb jij de gouden envelop al gevonden?
Vergeet vooral niet om ín je tasje te kijken, want in vijf tasjes zitten gouden enveloppen verstopt met mooie prijzen, waaronder kaarten voor Najib Amhali (dat wordt sowieso lachen) en de ‘Ladies With The Golden Voices’ OG3NE!

Locatie & tijden - C'est la Vie
Tijdens C'est la Vie delen we van 15.00 t/m 17.00 uur de tasjes uit voor het ATLAS Café. BE THERE!

Locatie & tijden - Regenboogfestival
Tijdens het Regenboogfestival delen we van 19.00 tot maximaal 20.30 uur de tasjes uit voor het ATLAS Café. Let op: OP=OP!

Locatie & tijden - Gouden Pijl
Tijdens de Gouden Pijl delen we van 15.00 tot maximaal 16.30 uur de tasjes uit voor het ATLAS Café. Let op: OP=OP!

Locatie & tijden - MM Culinair
Tijdens MM Culinair delen we om 17.00 uur de tasjes uit voor het de stand van het ATLAS Theaterrestaurant. Let op: OP=OP!

*geldt alleen voor professionele voorstellingen die geprogrammeerd staan in seizoen 2019/2020. Exclusief gastprogrammering en horeca-arrangementen. Je wint het bedrag van de kaarten die je voor 6 september 2019 hebt gekocht.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.