ATLAS Theater trapt op feestelijke wijze het nieuwe seizoen af!

Het ATLAS Theater start traditiegetrouw in september op feestelijke wijze het nieuwe theaterseizoen. Ditmaal wordt dit grootst gevierd tijdens het festival UITmarkt Emmen StadsBBQ Edition in het Rensenpark.

Op het ATLAS & Unplug and Play Podium krijg je op zaterdag 8 september een aantal sneakpreviews van artiesten te zien die komend seizoen ook in het ATLAS Theater staan. Je kunt genieten van optredens van The Bluebirds, Tangerine, Jordan Roy met zijn eerbetoon aan George Michael en de Top 2000 Live! band. Ook komt dj Gerard Ekdom de boel op z’n kop zetten! We sluiten de avond af met het Foute Uur met DJ Wim van Helden (Q-music).Dans, zing en lach dus vooral met ons mee!

Programma UITmarkt Emmen 8 september

15.15 uur: The Bluebirds - Elske DeWall, Krystl en Rachél Louise

16.00 uur: Tangarine - Uiteen

17.00 uur: Bouke

18.00 uur: Jordan Roy & band - Freedom, een eerbetoon aan George Michael 

19.30 uur: Top 2000 Live! - Fire

21.15 uur: DJ Gerard Ekdom

22.45 uur: Het Foute Uur met DJ Wim van Helden (Q-music)

Tussen de optredens door is het podium voor de artiesten van Unplug and Play. Geniet van diverse optredens van (beginnende) bandjes en sing & songwriters!

 Speciaal UITmarkt aanbod 

Koop (op vertoon van je verkregen kortingsvoucher) op zaterdag  8 of zondag 9 september je kaarten voor één van bovenstaande voorstellingen en ontvang € 5,00 korting. Kaarten zijn zowel aan de theaterkassa als via atlastheater.nl te koop. Kies tijdens het online bestellen bij ‘prijssoort’ voor: uitmarkt2018 en type de verkregen code in. De korting wordt automatisch verrekend.