Bereikbaarheid

Het theater is gevestigd aan het Raadhuisplein in het centrum van Emmen. Je kunt gebruik maken van de parkeergelegenheden aan het Willinkplein 7, tegenover de ingang van het ATLAS Theater. Na 18:00 uur kun je hier gratis parkeren (behalve op donderdagavond). Wij adviseren je om het adres (Willinkplein 7) te gebruiken voor je navigatiesysteem.

Let op: er zijn een groot aantal parkeerplaatsen aan het Willinkplein komen te vervallen vanwege bouwactiviteiten. Alternatieve parkeerplekken zijn: De Vreding (De Cirkel), Qpark (betaald parkeren, bekijk hier de tarieven) en het Wapen van Emmen.

Invalideparkeerplaatsen

In de parkeergarage onder het Willinkplein kun je gebruik maken van invalideparkeerplaatsen. In de garage zit een lift die je direct naar het Raadhuisplein brengt. Aan de rechterkant van het theater is een taxiplek (Vreding) waar je je kunt laten afzetten (geen parkeerplekken). Ook heeft het Qpark een aantal parkeerplaatsen direct aan de kant van de Holdert. 

Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station is het ongeveer 15 minuten lopen naar het theater, je kunt hiervoor de bewegwijzering naar het ATLAS Theater volgen. Je kunt ook met de bus naar halte Holdert (3 haltes), vanaf hier is het nog maar een paar minuten wandelen tot de entree van het ATLAS Theater.

Laden/Lossen

Laden en lossen kan aan De Vreding in Emmen (navigatie: Vreding 18). Coördinaten: N 52.78303°, E 6.89068°. Je rijdt vervolgens rechtdoor tot aan het schuifhek, aan je linkerhand bevind zich de bel.