Kaarten kopen

Bestel kaarten snel en eenvoudig 24/7 via atlastheater.nl. Je ziet direct of er nog kaarten beschikbaar zijn en kunt zelf je rij –en stoelnummers kiezen. Betaling geschiedt makkelijk en veilig met iDEAL. Je ontvangt een bevestigingsmail met de e-tickets op het door jou opgegeven e-mailadres. Je kunt de e-tickets ook vanaf je telefoon laten scannen bij de kaartcontrole.

Plaats reservering

Je plaatsen worden voor zowel de Rabo Zaal als de Dagblad van het Noorden Zaal toegewezen. Wil je naast elkaar zitten, reserveer dan het totaal aantal kaarten in één keer. Wil je liever andere plaatsen, dan kun je je kaarten gedurende het seizoen aan de Theaterkassa omruilen, voor zover mogelijk. Je kunt zowel aan de kassa als online je eigen plaats(en) uitkiezen.

Pauzeconsumptie en garderobe

Bij je ticket is een pauzedrankje, de garderobe en de servicekosten inbegrepen, tenzij anders vermeld. Je kunt je drankje halen bij onze zelfbedieningsbuffetten of bij de bars in de foyers. Wanneer een voorstelling geen pauze heeft, staat de consumptie na afloop van de voorstelling voor je klaar. Bij jeugd- en familievoorstellingen bieden wij de kinderen een gratis glaasje limonade aan. Daarnaast krijgen de bezoekers van de koffieconcerten op de zondagochtend een gratis kop koffie of thee met een plak cake.

Ruilen of retourneren van kaarten

Gekochte kaarten worden niet teruggenomen, zoals omschreven in de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD. In zeer bijzondere gevallen kan een uitzondering gemaakt worden en kunnen de kaarten omgeruild worden voor een tegoedbon. In dat geval wordt er € 2,00 per kaartje aan annuleringskosten in rekening gebracht. De tegoedbon is geldig voor het op dat moment lopende theaterseizoen en het volgende theaterseizoen. We ontvangen je annulering het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk tot één dag voor de voorstelling vóór 17.00 uur.

Uitverkocht?

Voor een uitverkochte voorstelling kun je je (vrijblijvend) op de wachtlijst laten plaatsen via de Theaterkassa. Het komt (vaker dan je denkt) voor dat er weer kaarten beschikbaar komen. In dat geval bellen wij je op volgorde van de wachtlijst.