Op woensdag 2 oktober start de Kinderboekenweek. Tijdens deze jaarlijks terugkerende 'week' van tien dagen staat hoe kan het ook anders... het kinderboek centraal. Wist je dat steeds meer boeken tot 'leven' komen in het theater? Zo kun je in de kinderboekenweek op woensdag 9 oktober luisteren naar de spannende verhalen uit de boeken van Paul van Loon. Tijdens zijn muzikale voorstelling De Griezelbus On Tour neemt hij de bezoekers onder andere mee naar de wereld van Dolfje Weerwolfje en de Griezelbus. Na afloop wordt er een griezeldisco georganiseerd en kunnen de bezoekers een handtekening scoren van Paul himself.

Bekijk hieronder welke boeken nog meer tot leven komen dit seizoen!

Kom naar de Kids Afterparty
Kom na afloop van de voorstelling naar de Kids AfterpartyWe hebben een springkussen in de foyer staan, draaien swingende muziek en hebben een grote snoepkraam met suikerspinnen en veel lekkers. Ook kun je je laten schminken of een mooie balloncreatie mee naar huis nemen! De perfecte middelen voor een te gekke afterparty.

Boeken op de bühne
Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.