Kortingen

Er zijn soms speciale kortingsacties voor bepaalde voorstellingen. Deze kortingen zijn niet van toepassing op reeds gekochte kaarten. Wanneer kaarten met een kortingspas zijn aangeschaft, dan dien je deze bij de kaartcontrole te tonen. Indien je op dat moment niet over een kortingspas beschikt, dan heeft het theater het recht om de prijs van je ticket aan te passen.

Jongeren korting

Nieuw in theaterseizoen 2018/2019 is dat jongeren tussen de 14 en 23 jaar voor maar € 10,- naar alle niet-uitverkochte voorstellingen kunnen in het ATLAS Theater. Een kwartier voor aanvang kopen de jongeren, op vertoon van hun ID-kaart een kaartje voor slecht € 10,- bij de theaterkassa. De kortingen zijn niet in combinatie te gebruiken met andere acties en gelden voor één persoon. Met uitzondering van voorstellingen met een horeca arrangement en gastprogrammering.

Kortingen voor Vrienden, abonnementhouders van WILDLANDS en leden van de Bibliotheek

Speciaal voor de Vrienden van ATLAS, abbonementhouders van WILDLANDS en leden van de Bibliotheek zijn een aantal voorstellingen geselecteerd waarbij een speciale prijs geldt. De kortingen zijn aangegeven bij de prijsinformatie. Abbonementhouders van WILDLANDS en de leden van de Bibliotheek kunnen op vertoon van hun pas alleen kaarten kopen aan de Theaterkassa.

Sirene Sale

Iedere maand alarm voor 50% korting!
De eerste maandag van de maand stipt om 12:00 uur, wanneer het Emmense luchtalarm getest wordt, start bij het ATLAS Theater de Sirene Sale! Op dat moment is er één voorstelling die voor de helft van de prijs in verkoop gaat. Wees er snel bij, de hoeveelheid tickets is beperkt en de actie is enkel 24 uur lang geldig! Via Facebook en atlastheater.nl houden we je op de hoogte.

De korting is niet van toepassing op reeds gekochte kaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Wees niet getreurd, iedere maand is er een Sirene Sale en je krijgt dus iedere maand de kans om een voorstelling voor maar de helft van de prijs te bezoeken. Je kunt natuurlijk ook voordelig je vrienden en/of familie meenemen!