Medewerker Frontoffice
Gastheer / Gastdame

Het ATLAS Theater is op zoek naar een Medewerker Frontoffice Gastheer / Gastdame met een creatieve, enthousiaste en proactieve werkhouding en die affiniteit heeft met de theaterwereld.

Waar kom je te werken?

De afdeling Frontoffice van het ATLAS Theater bestaat uit een team van 6 frontoffice medewerkers en gastvrouwen die gezamenlijk met de vrijwilligers de bezoekers van het ATLAS Theater een gastvrije omgeving bieden. Naast het bemensen van de frontoffice zijn de gastvrouwen/heren hét aanspreekpunt tijdens theatervoorstellingen, schoolvoorstellingen, congressen en andere zakelijke evenementen die in het ATLAS Theater plaatsvinden.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

In deze functie ben je een echte duizendpoot. Je bent hét aanspreekpunt tijdens voorstellingen en andere evenementen in het theater. Je begeleidt vrijwilligers. Je hebt nauw contact met de techniek en horeca. Je zorgt ervoor dat het theaterbezoek in alle opzichten en voor alle gasten vlekkeloos verloopt.Daarnaast voer je als medewerker Frontoffice werkzaamheden bij de theaterkassa. Hierbij kun je denken aan verkoop van tickets, het bemensen van de telefooncentrale en het beantwoorden van diverse mailberichten.

Hoofdtaken

  -  Aanspreekpunt tijdens voorstellingen, congressen en andere evenementen in het ATLAS Theater
  -  Aansturen van vrijwilligers
  -  Verkoop van tickets aan de theaterkassa
  -  Het bemensen van de telefooncentrale
  -  Het beantwoorden van mail

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent minimaal 3 dagen beschikbaar, zowel doordeweeks als in de weekenden, waarvan minimaal 2 avonden. Tevens ben je beschikbaar tijdens vakanties en op feestdagen.
  • Je bezit leidinggevende kwaliteiten m.b.t. de vrijwilligers
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond.
  • Je bent een echte duizendpoot en weet hierdoor bovengenoemde werkzaamheden efficiënt te combineren.
  • Je hebt affiniteit met de theaterwereld
  • Bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts enkele voorbeelden van de vele taken die op de afdeling worden vervuld. Er heerst een informele sfeer, waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken.

Wat staat daar tegenover?

De functie is ingedeeld in functiegroep 2 van de CAO Leisure, exclusief een toeslag van 18,97% aan vakantiegeld en vakantie-uren. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, waarin je flexibel inzetbaar bent.

Voor meer vragen of informatie omtrent de inhoud van de functie kun je terecht bij Elja Vehof, Coördinator ATLAS Theater, via telefoonnummer 0591 - 850 856. Reageren kan tot en met 26 februari 2019.

Ben jij die spontane gastheer/gastvrouw die we zoeken? Klik dan hier en solliciteer op deze leuke functie!