UPDATE: WAUW! We hebben ontzettend veel aanvragen ontvangen, fantastisch om te zien dat jullie ons zo steunen. We hebben al meer dan 2.500 aanvragen en dat betekent dat we door de mondkapjes heen zijn! We gaan de komende dagen druk bezig om alles te versturen. Hopelijk ontvangen we gauw een leuke foto van jou met het mondkapje met de hashtag #totnadepauze!

Vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in onder andere winkels, musea en theaters verplicht. Heb jij al een mondkapje in je bezit? Wij hebben zelf een mondkapje laten maken die jij vanaf vandaag gratis kunt aanvragen!

Theateruis
Een mondkapje met een statement, want helaas zitten we nu in plaats van in het theater allemaal thuis. Een tijdelijke streep dus door het woord theater. Toch hebben we goede moed en hopen je snel weer ‘na de pauze’ te mogen ontvangen om samen te kunnen genieten van al het moois wat theater te bieden heeft!

Zien we jou ook na de pauze?
Draag jij dit mondkapje met trots? Deel dan een foto met de hashtag #totnadepauze op social media en tag het ATLAS Theater. Zo zien we dat jij ons steunt!

Aanvragen mondkapje
Het is niet meer mogelijk om een mondkapje aan te vragen.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.