Nieuw in de verkoop: The Sound of Music! Een van de meest geliefde musicals aller tijden is vanaf woensdag 15 september t/m zondag 19 september te zien in het ATLAS Theater! Verheug je op een heerlijk nostalgisch avontuur samen met je familie, vrienden of vriendinnen. Boek nu voor de beste plaatsen via deze link!

Proef de nostalgie, voel de romantiek
Dit is een klassieker om naar uit te kijken: The Sound of Music! Beleef de Nederlandstalige theatervoorstelling over het hartverwarmende verhaal van Maria en de familie Von Trapp. Het romantische verhaal over de kracht van liefde in een angstige tijd. 

Beleef de meest geliefde musical aller tijden
De rebelse, optimistische Maria neemt je mee op avontuur in de Oostenrijkse bergen. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van de stugge familie Von Trapp smelten. Geniet van de beroemde muziek van componistenduo Oscar Hammerstein en Richard Rodgers. Zoals de tijdloze meezingers Do-Re-Mi, Edelweiss en So Long. Koop nu je kaarten!

 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.