DI 5 FEB

Geniet van overheerlijke arrangementen!

Maak je avond in het theater compleet met één van onderstaande arrangementen!

Voorafgaand, in de pauze en na afloop van de voorstelling bieden wij je de mogelijkheid om een aan een gereserveerde tafel te genieten van een hapje en drankje. Op deze manier hoef je niet meer in de rij te staan. Geniet bijvoorbeeld van Hollandse hapjes, een schaal nacho’s of een huisgemaakte crunchy boterkoek!

Warm welkom arrangement

Geniet voorafgaand aan de voostelling van een heerlijk kopje koffie, thee of cappuccino. Daarbij serveren wij een huisgemaakte crunchy boterkoek.
€ 3,50 p.p.

Pauze arrangement

Wij hebben een plankje Hollandse hapjes voor je klaar staan als de pauze begint. Daarbij serveren wij ook je pauzeconsumptie (indien aangeboden) keuze uit bier, wijn of fris.

€ 5,00 p.p.

Aftershow arrangement

Gezellig napraten na afloop van de voorstelling? Doe het onder het genot van een heerlijke schaal nacho’s met rode ui, verse koriander, kaas en een tomatensalsa. Inclusief een drankje naar keuze uit het Hollandse assortiment.
€ 5,50 p.p.

Reserveer nu!

De reservering voor het arrangement is direct te boeken bij het reserveren van je kaarten voor de voorstelling of via de Theaterkassa via telefoonnummer +31 (0)591 850 856 of info@atlastheater.nl. Op je reservering zijn de uniforme voorwaarden horeca van toepassing. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, laat het ons weten!