Bewaar je ticket, geniet later!

COVID-19 raakt ons allemaal, ook de culturele sector. De sector heeft gezamenlijk een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM. Ook heeft het de handen ineengeslagen en roepen hun bezoekers op om hun ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan.

In overleg met artiesten, impresariaten en producenten zijn wij hard aan het werk om zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen naar een andere datum. Dit vergt tijd, onder meer vanwege de omvang van het aantal verplaatsingen en andere factoren waar wij rekening mee moeten houden.

Het belangrijkste is dat de gekochte kaarten sowieso geldig blijven.

Mocht verplaatsing geen optie zijn, of kun je niet op de nieuwe datum, dan gaan wij uiteraard op zoek naar een compensatie, zoals een vervangende voorstelling, digitaal tegoed of restitutie. Net als alle andere theaters volgen wij hierin de lijn van onze brancheorganisatie VSCD. Zodra er meer bekend is, informeren wij je hierover en nemen we schriftelijk of per mail contact met je op.

Omdat alles nog onzeker is, vragen we je niet alleen om je ticket, maar ook je geduld te bewaren. Meer informatie over ‘Bewaar je ticket, geniet later’ kun je vinden op bewaarjeticket.nl.

We danken je voor je begrip, geduld en vertrouwen. En natuurlijk hopen we je straks in goede gezondheid terug te zien!