ATLAS Theater start met exclusieve voorstellingen

Na een gedwongen sluiting van ruim twee maanden zal het ATLAS Theater op donderdag 11 juni haar deuren weer openen voor publiek. De afgelopen weken heeft het team van het ATLAS Theater hard gewerkt om een exclusief programma samen te stellen, in samenwerking met artiesten Rob en Emiel.

Elke donderdag t/m zondag in juni is iedereen weer welkom om te genieten van theater. “Onze bezoekers kijken er naar uit om het theater weer te bezoeken en wij hebben deze kans aangegrepen om ze die mogelijkheid weer te geven.”, zegt Machteld van der Werf, theaterdirecteur ATLAS Theater.

Artiesten Rob en Emiel, bekroond tot de beste mentalisten ter wereld en bekend van o.a. tientallen televisieprogramma’s, hebben twee voorstellingen gemaakt die meerdere keren per dag te zien zijn in het theater. Een familievoorstelling vol spectaculaire trucs en een avondvoorstelling met een bijzondere mix van cabaret, magie, stand-up comedy en kleinkunst.

Extra maatregelen
Om de bezoekers veilig te kunnen ontvangen zorgt het theater voor aanpaste looproutes, extra hygiënemaatregelen en een andere zaalindeling met voldoende afstand. “We maken er iets bijzonders van”, zegt Van der Werf. “We creëren een intieme setting waarbij we een zeer select gezelschap een onvergetelijke en exclusieve theateravond kunnen aanbieden. Een unieke ervaring, omdat je dicht op het toneel zit en meer interactie hebt met de artiesten.”

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de programmering in juni start op donderdag 4 juni via www.atlastheater.nl. Op de website is ook meer informatie te vinden over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.