Kaartverkoop ATLAS Theater seizoen `20 gestart

Vanaf dinsdag 18 augustus presenteert het ATLAS Theater het nieuwe theaterseizoen – dat van oktober tot en met december loopt – op de website en valt tevens de nieuwe theaterkant op de deurmat.

Het nieuwe theaterseizoen ziet er iets anders uit dan voorgaande seizoenen. In plaats van 800 bezoekers in de Rabo Zaal kunnen nu in met achtneming van de anderhalve meter afstand regel 200 bezoekers plaatsnemen in de zaal. Hierdoor zullen voorstellingen meerdere keren op een dag gespeeld worden om toch zoveel mogelijk mensen te laten genieten van theater. Daarnaast zijn er wat aanpassingen gedaan aan het gebouw, looproutes uitgestippeld en werkt het theater met diverse ontvangstlocaties en tijdsloten. Deze protocollen worden gevolgd om bezoekers een veilige avond uit te verzekeren.

Machteld van der Werf, theaterdirecteur van het ATLAS Theater, is blij dat het theater weer open kan: ‘We hebben weer een mooie programmering samengesteld. En oké, we doen het dit jaar een beetje anders en het vergt iets meer creativiteit van ons allen, maar samen maken we het mogelijk! We zijn blij met de artiesten die we bereid hebben gevonden in deze bijzondere omstandigheden op te treden. We kijken uit naar de mooie avonden die we samen met de artiesten, gezelschappen en bezoekers gaan beleven.’

In het nieuwe programma komen de genres muziek, cabaret en jeugd en familie veel voorbij. Grote producties van de genres dans en opera moeten nog even wachten, want ook op het toneel moet er anderhalf meter afstand gehouden worden. Ondanks alle aanpassingen zijn in het nieuwe seizoen ook veel bekende namen te zien zoals Guido Weijers, Karin Bloemen, Erik van Muiswinkel en Tim Akkerman.

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid tot het bestellen van kaarten.