Wij doen mee met MM Culinair!

We hebben leuk (én vooral lekker) nieuws: wij doen namelijk mee met MM Culinair! Op zaterdag 31 augustus & zondag 1 september staan wij op het Marktplein in Emmen met een aantal overheerlijke gerechten. Dé perfecte manier om kennis te maken met ons Theaterrestaurant.

Over MM Culinair

MM Culinair is hét culinaire evenement van Emmen, waar restaurateurs in Zuidoost Drenthe zich presenteren aan het grote publiek. Tijdens het gratis evenement kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met ons Theaterrestaurant. Onze stand wordt medemogelijk gemaakt door Mooiweer Styling & Decoratie. Mooiweer verzorgt aankomend seizoen de aankleding van ons theater!

Cabaret op MM Culinair

Op MM Culinair kun je je niet alleen op culinair gebied laten verrassen, naast het ontdekken van talloze nieuwe smaken en prachtige gerechten serveren we dit jaar iets heel bijzonders... In samenwerking met MM Culinair kun je naast het uitproberen van alle culinaire hoogstandjes, ook van drie cabaretiers genieten!

Bij TRYO, oftewel “trio cabaretiers try-outen”, komen drie cabaretiers ieder een deel van hun (nieuwe) voorstelling try-outen. Try-outen krijgt op MM Culinair ineens een dubbele betekenis! Een afwisselende line-up met een mooie mix van cabaret talent en gevestigde namen.

Cabaretiers TRYO

Laat jezelf niet alleen culinair verrassen, maar geniet van de hilarische anekdotes, keiharde grappen en heerlijke humor van Davey Turnhout (onlangs in een vol Theater De La Mar nog winnaar van de juryprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival), de horeca humor van barkeeper & comedian Arjan Kleton (misschien shaket hij ook nog wel wat mooie cocktails) en Wouter Monden. Op dit moment tourt Wouter door Nederland met zijn voorstelling ‘Zomaar’ en is hij alweer druk met schrijven en try-outen voor zijn derde show. Het geheel wordt gepresenteerd door comedian Huibert-Jan van Roest, winnaar van het Leeuwarder Cabaret Festival 2019.

TRYO is op zondagmiddag van 15.00 - 17.00 uur te bewonderen op het ATLAS podium bij MM Culinair.