Corona update: nieuwe maatregelen

Gisteravond heeft onze minister president bekend gemaakt dat alle bijeenkomsten boven de 30 personen niet meer zijn toegestaan. De ontheffing die wij hier onlangs voor hebben gekregen, geldt dus helaas niet meer. Deze maatregelen zijn zeer ingrijpend en raken ons allemaal.

We hebben helaas moeten besluiten om alle voorstellingen t/m woensdag 11 november te annuleren. Hoewel we nog steeds 30 gasten mogen ontvangen, is dit zowel voor ons als artiesten en gezelschappen helaas niet haalbaar. Bovendien willen we artiesten, gezelschappen en onze gasten niet laten reizen, want de gezondheid van iedereen staat voorop.

Wat gebeurt er met mijn gekochte tickets?
In overleg met artiesten, impresariaten en producenten zijn wij hard aan het werk om de voorstellingen te verplaatsen naar een andere datum.

Het belangrijkste is dat uw gekochte kaarten sowieso geldig blijven.

Mocht verplaatsing geen optie zijn, of kunt u niet op de nieuwe datum, dan gaan wij uiteraard op zoek naar een compensatie, zoals een vervangende voorstelling, digitaal tegoed of restitutie. Zodra er meer bekend is, informeren wij u hierover en nemen we schriftelijk of per e-mail contact met u op. U hoeft nu dus geen actie te ondernemen, wacht u alstublieft ons bericht af. Houd er rekening mee dat dit enige tijd nodig heeft.

We danken u voor uw begrip, geduld en vertrouwen. Zoals hier boven reeds beschreven zullen we u persoonlijk berichten zodra er meer duidelijkheid is. En natuurlijk hopen we u straks in goede gezondheid terug te zien!

Zorg goed voor elkaar!