Verkoop start 22 juni om 12.00 uur
Het is bijna zover: het nieuwe theaterseizoen! Een moment waar we met z’n allen zo naar hebben uitgekeken. Dit jaar nog specialer dan andere jaren, want aankomend seizoen bestaat het ATLAS Theater vijf jaar. Het programma is rond en dat betekent dat we binnenkort kunnen starten met de kaartverkoop.

Save the date!
Benieuwd naar ons nieuwe programma? Op dinsdag 22 juni start om 12.00 uur de kaartverkoop. In dezelfde week wordt de ATLAS Theaterkrant huis-aan-huis verspreid in de Gemeente Emmen. Daarnaast is de krant ook verkrijgbaar bij de Theaterkassa. Zet alvast een uitroepteken bij 22 juni in je agenda want het belooft een fantastisch seizoen te worden!

Voorrang voor Vrienden van het ATLAS Theater
Ben je Vriend van het ATLAS Theater? Dan ontvang je onze digitale krant in het weekend van 19 juni in je mailbox. Je kunt het gehele weekend alvast rustig de programmering doornemen en vanaf maandag 21 juni als eerste je kaarten reserveren.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.