Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. Op donderdag 31 oktober strijkt de Popronde wederom neer in Emmen! Er treden op één avond circa 30 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafés, galeries, theaters, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van Emmen. Eén avond in het jaar is Emmen dé etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.
 
Popronde programma - ATLAS Café
 
21.00 uur
Robin Kester (folk/indie)
Hypnotiserende melodieën & gitaarlijnen. Gijsbert Kamer (Volkskrant) noemde Robin Kester een v/d muzikale beloftes voor 2019: “Een onderkoelde, wat dromerige stem (..) Een geluid dat in Nederland vrij weinig wordt gemaakt". Eerder stond Kester al op festivals als Here Comes The Summer en Motel Mozaïque. Met Marien Dorleijn (Moss) werkt ze aan haar 2e EP.
 
22.15 uur
Joan Franka (indie/rock)
De muziek die Joan Franka samen creëerde met Marnix Wilmink (45ACIDBABIES, The Mauskovic Dance Band) werd opgenomen in de Electrosaurus Southern Sound Studio van Pablo van de Poel (deWolff). In 2020 zal haar debuut album worden uitgebracht.

De Popronde is gratis toegankelijk
Bekijk hier het volledige programma in Emmen

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.