Popronde Emmen

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 13 september tot en met zaterdag 24 november reizen de 142 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten - langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde Emmen

Popronde vindt in Emmen plaats op 1 november. Meer dan 30 acts presenteren zich bij de 18 deelnemende locaties, waaronder het ATLAS Theater!

Programma ATLAS Theater

22.30 uur: Snow Coats (Indie / Folk)

"Snow Coats" is een Indie / Folk band uit Doetinchem. Na de release van de eerste singles speelde de band op festivals als Zwarte Cross, tourde ze door Frankrijk en werd "Backyard" een radio hitje in Singapore! In augustus 2018 komt het debuutalbum uit. Verwacht catchy popliedjes en banjo's, voor de liefhebbers van Florence + the Machine en Lord Huron.

00.00 uur: Jasper Mook (Pop / Singer/songwriter)

Niet alleen toerde Jasper Mook meerdere malen door Nederland, ook speelde hij in landen als Ierland, UK, Spanje, België, Noorwegen en Denemarken en mocht hij het podium delen met artiesten als: Yellowcard, You Me At Six, Leroy Sanchez en vele andere. Vanaf 2018 zal hij niet meer solo, maar met een volledige band op het podium staan.

Infostand

Voor informatie over Popronde, tips en voor merchandise bezoek je vanaf 19.00u de Popronde infostand bij de Hema. Ook bij de infostand: Popronde CD's van de vorige edities, oordopjes, polsbandjes, tasjes, T-shirts, petjes en paraplu's. En als je er dan toch bent, maak meteen een selfie bij onze Phocabby Selfie Service!

Popronde line up Emmen