Het ATLAS Theater houdt zich aan het actuele corona beleid vanuit de Rijksoverheid. Op deze pagina vind je alle praktische informatie die bij dit beleid hoort en wat dit betekent voor jouw bezoek aan het ATLAS Theater. Uiteraard kunnen de richtlijnen wijzigen. Bezoek deze pagina daarom vlak voor jouw voorstelling plaatsvindt opnieuw, zodat je op de hoogte bent van de geldende regels.

Coronatoegangsbewijs
Onze zitplaatsen zijn niet op 1,5 meter afstand. Daarom heb je voor een bezoek aan onze voorstellingen een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag zijn (die minder dan 24 uur voor je bezoek is afgenomen), een vaccinatiebewijs (geldt vanaf 13 jaar) of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Deze zet je met de CoronaCheck-app om in een QR-code die je samen met je identiteitsbewijs bij de controle aan ons laat zien om toegang te krijgen tot het theater. Je kunt ook toegang krijgen met een papieren bewijs. Kijk op coronacheck.nl voor meer informatie.

Kleinschalige evenementen
Voor kleinschalige bijeenkomsten zoals vergaderingen en besloten activiteiten voor scholen of jongeren, is geen coronatoegangsbewijs nodig en is de 1,5 meter afstand van toepassing.

Tickets kopen
Wanneer je een kaartje koopt, ga je akkoord met onze voorwaarden, de maatregelen op deze pagina en geef je ons toestemming om je contactgegevens beschikbaar te stellen voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD. 

Tijdens je bezoek
Omdat de kaartcontrole langer duurt dan normaal adviseren we om minimaal 30 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn. Indien er bij een voorstelling gewerkt wordt met tijdssloten, ontvang je hiervan bericht. 

Houd bij aankomst bij het theater als eerste je coronatoegangsbewijs en je legitimatiebewijs bij de hand. Dit voorkomt een wachtrij buiten het theater. Zodra je het theater hebt betreden kun je gebruik maken van de garderobe. Vervolgens ga je door naar de ticketcontrole, houd hier je ticket van de voorstelling bij de hand.

Veel evenementen dit najaar zijn ongeplaceerd. Dit doen we omdat we zo flexibel blijven wanneer maatregelen onverhoopt toch weer veranderen. Indien je een evenement bezoekt waarbij je geen vaste zitplaats hebt, dat staat als ‘aangewezen plaats’ op je ticket, dan zullen onze medewerkers je een stoel toewijzen. Helaas kunnen we geen rekening houden met de voorkeurplaatsen in de zaal (tenzij je rolstoelafhankelijk of slecht ter been bent.)

We willen je graag vragen bij voorkeur met pin te betalen bij onze barren en het restaurant.

Volg te allen tijde de instructies van onze medewerkers op.

We houden ons aan de algemene coronaregels

  • Houd tot je de kaartcontrole gepasseerd bent 1,5 meter afstand van je medebezoekers en onze medewerkers.
  • Was en desinfecteer regelmatig je handen.
  • Blijf thuis bij (milde) verkoudheidsklachten zoals snotteren, hoesten, keelpijn of koorts - ook als je gevaccineerd bent. Neem contact op met de theaterkassa zodat je tickets geannuleerd kunnen worden.
  • Blijf thuis als je huisgenoten hebt met koorts.
  • Niezen en hoesten doen we in onze elleboogholte.

 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.