Bijgeboekt: Ronald Goedemondt (try-out)
Donderdag 9 januari om 20.30 uur komt Ronald Goedemondt naar het ATLAS Theater! Ronald heeft er zin in. De cabaretier en stand-upper zit op een berg pril materiaal. Dat krijg je als dolende veertiger. Waarheen, waartoe maar bovenal: waarvandaan? Ronald vertelt over dit zelfonderzoek met dezelfde verbale energie-explosie als die we van hem gewend zijn.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop start donderdag 19 december om 10.00 uur. Dit keer iets anders dan normaal, de kaartverkoop gaat namelijk niet via ons systeem, maar via GUTS. GUTS gebruikt innovatieve technologie zoals blockchain om eerlijke tickets te verspreiden. De digitale tickets gaan ongewenste doorverkoop en ticketfraude tegen.

Je kunt maximaal 2 kaarten per persoon bestellen via deze link. Let op: de link wordt donderdag pas actief. Een kaartje kost € 22,00 euro excl. GUTS ticketfee.

Rolstoelplaatsen
Voor bezoekers die gebruik maken van een rolstoel, rollator of looprek, zijn speciale plaatsen gereserveerd. Indien je gebruik maakt van één van deze hulpmiddelen, neem dan telefonisch contact met ons op. Er zijn een aantal plekken hiervoor geblokkeerd, deze kunnen wij donderdag vanaf 12.00 uur (dan is de Theaterkassa geopend) voor je reserveren. 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.