"Ben jij een kei in organiseren? Heb je leuke ideeën en wil je helpen programmeren in het theater?"

Jongeren in de lead bij organisatie en programmering

De vier grote theaters in Drenthe (Emmen, Assen, Hoogeveen en Meppel) willen aan de hand van jongerenpanels met jou aan de slag om het theater tot een nog interessantere ontmoetingsplek voor jou en je leeftijdgenoten te maken. Je zult gaan meedenken, mee programmeren en mee organiseren in het theater van je keuze. Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Meld je vóór 29 november aan voor het jongerenpanel van ATLAS Theater via drentsetheaters.nl

 

 

Met korting naar het theater

Jongeren van 14 tot en met 23 jaar kunnen voor maar € 10,- naar alle niet-uitverkochte voorstellingen in het ATLAS Theater. Ideaal om op een laagdrempelige (én voordelige) manier kennis te maken met het theater!

Een kwartier voor aanvang kopen de jongeren, op vertoon van hun ID-kaart een kaartje voor slechts € 10,- bij de Theaterkassa. Dit geldt alleen voor voorstellingen die niet uitverkocht zijn, houd dus goed onze website in de gaten, want hier kun je van te voren zien of een voorstelling uitverkocht is. De kortingen zijn niet in combinatie te gebruiken met andere acties en gelden voor één persoon. M.u.v. voorstellingen met een horeca arrangement en gastprogrammering.

 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.