Sophie (8 jaar) en Marit (10 jaar) zijn de Kids Reporters van het ATLAS Theater.

Deze twee vriendinnen gaan graag samen naar het theater. Voor het ATLAS vloggen ze bij verschillende voorstellingen, geven ze je een kijkje achter de schermen, interviewen ze artiesten, maken ze première reportages en nog veel meer... stay tuned!

Vlog #4 Op bezoek bij ZO!34
Onze Kids Reporters Sophie en Marit waren te gast in het programma Blik Op Het Weekend van ZO!34. Ze hadden een aantal vragen voorbereid voor de presentator (Luuk Blikman) en vertelden o.a. over hun belevenissen als kidsvlogger van het ATLAS Theater.

Vlog #3 Verwonderd door Rob & Emiel
Sophie en Marit zijn voor het eerst weer in het ATLAS Theater! Ze bezochten de voorstelling ‘ATLAS, een wereld vol verwondering’ en komen meer te weten over de magische trucs van Rob en Emiel! Heb je de voorstelling nog niet gezien? Ga dan snel naar www.atlastheater.nl en zorg dat je erbij bent!

Vlog #2 Op bezoek bij Buurman & Buurman
Buurman en Buurman gaan kamperen. Als Marit en Sophie bij ze op bezoek zijn op de camping vertellen de buurmannen onder andere waarom de ene buur altijd rood draagt en de ander altijd geel. Maar ook.... welk bijzonder diersoort ze aan de ‘haak’ slaan... let maar eens goed op tijdens het bekijken van deze vlog. Al met al gebeurt er natuurlijk weer van alles op de camping. Wil je het live mee maken? Kom dan zondag 23 februari naar het ATLAS Theater!

Vlog #1 Op bezoek bij De Rovers
Toen Marit en Sophie lazen dat er in de voorstelling van De Rovers (Meneer Monster) niet werd gesproken werden ze wel erg nieuwsgierig en besloten ze de drie grimmige Rovers op te zoeken. De explosieve voorstelling Rovers (3+) is op 19 februari te zien in het ATLAS Theater. Ben je erbij?