Florien (9 jaar) zit op de theaterschool en is gek van toneel spelen. Aan de hand van verschillende vlogs neemt ze ons mee in de wondere wereld van het theater. Ze geeft je een kijkje achter de schermen, vlogt bij verschillende voorstellingen, interviewt diverse artiesten en meerrr!

Vlog #4 Op bezoek bij Aladdin
Aladdin heeft gehoord over de kidsreporter van het ATLAS Theater en wenst dat ze naar zijn voorstelling komt kijken. En ja hoor…. De magische wonderlamp heeft ervoor gezorgd dat ze in de zaal zit. Na afloop vraagt Florien aan de Arabische prinses wat haar grootste wens is, legt Aladdin uit hoe de wonderlamp werkt en vertelt ze je waarom je absoluut naar deze voorstelling moet gaan kijken. Zaterdag 20 april is de voorstelling van Aladdin in het ATLAS Theater te zien. Ben je erbij?

Vlog #3 Op bezoek bij Masha & de Beer
Kidsreporter Florien is uitgenodigd in het huisje van de Beer en mag hier Masha een aantal vragen stellen. Van Masha krijgt ze een kadootje die Florien mag weggeven aan een van onze volgers. Uiteraard vertelt ze jullie ook waar de voorstelling overgaat. Benieuwd? Ga maar snel kijken! Zondag 17 maart is de voorstelling Masha en de Beer in het ATLAS Theater te zien. Zien we je dan?

Vlog #2 Op bezoek bij Woezel & Pip
Florien neemt ons mee voor een kijkje achter de schermen bij de voorstelling Woezel en Pip en de Tijdmachine. Ze interviewt de kinderhelden in de kleedkamer, krijgt handtekeningen en wordt bedolven onder knuffels. Zondag 17 februari is de voorstelling in het ATLAS Theater te zien. Kom je ook?

Vlog #1 Meelopen met Front Office
Zijn jullie al eens in het ATLAS Theater geweest? Enig idee wat de medewerkers van frontoffice allemaal doen? Onze kidsreporter Florien loopt een dagje mee en laat het jullie graag in deze vlog zien.