Sophie en Marit zijn de Kids Reporters van het ATLAS Theater. Deze twee vriendinnen gaan graag samen naar het theater. Voor het ATLAS vloggen ze bij verschillende voorstellingen, geven ze je een kijkje achter de schermen, interviewen ze artiesten, maken ze première reportages en nog veel meer... stay tuned!

Vlog #7 Q&A met Ernst & Bobbie | INCLUSIEF PRIJSVRAAG!
De populairste kinderhelden van Nederland komen naar het ATLAS Theater! Tijd voor een Q&A met Ernst & Bobbie en onze Kidsreporters! Bekijk de vlog en maak kans op een mooie rugzak inclusief CD en het petje van Bobbie. Meedoen doe je via de nieuwsbrief of via Facebook/Instagram.

Vlog #6 Interview met Tim & Pascal van Checkpoint

Als je aan Checkpoint denkt dan denk je aan spectaculaire trucs en veel ontploffingen! Onze Kids Reporters Marit en Sophie nemen zelf de proef op de som en proberen een testje uit en gaan in deze nieuwe vlog in gesprek met Pascal en Tim van Checkpoint!

Vlog #5 In gesprek met Mylène & Rosanne
Het is alweer twee jaar geleden dat onze Kids Reporters Mylène en Rosanne voor het eerst hebben ontmoet. De hoogste tijd dus voor een nieuwe vlog met de razend populaire tweeling!

Vlog #4 Op bezoek bij ZO!34
Onze Kids Reporters Sophie en Marit waren te gast in het programma Blik Op Het Weekend van ZO!34. Ze hadden een aantal vragen voorbereid voor de presentator (Luuk Blikman) en vertelden o.a. over hun belevenissen als kidsvlogger van het ATLAS Theater.

Vlog #3 Verwonderd door Rob & Emiel
Sophie en Marit zijn voor het eerst weer in het ATLAS Theater! Ze bezochten de voorstelling ‘ATLAS, een wereld vol verwondering’ en komen meer te weten over de magische trucs van Rob en Emiel! Heb je de voorstelling nog niet gezien? Ga dan snel naar www.atlastheater.nl en zorg dat je erbij bent!

Vlog #2 Op bezoek bij Buurman & Buurman
Buurman en Buurman gaan kamperen. Als Marit en Sophie bij ze op bezoek zijn op de camping vertellen de buurmannen onder andere waarom de ene buur altijd rood draagt en de ander altijd geel. Maar ook.... welk bijzonder diersoort ze aan de ‘haak’ slaan... let maar eens goed op tijdens het bekijken van deze vlog. Al met al gebeurt er natuurlijk weer van alles op de camping. Wil je het live mee maken? Kom dan zondag 23 februari naar het ATLAS Theater!

Vlog #1 Op bezoek bij De Rovers
Toen Marit en Sophie lazen dat er in de voorstelling van De Rovers (Meneer Monster) niet werd gesproken werden ze wel erg nieuwsgierig en besloten ze de drie grimmige Rovers op te zoeken. De explosieve voorstelling Rovers (3+) is op 19 februari te zien in het ATLAS Theater. Ben je erbij?

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.