Krijg jij energie van het theater? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als vrijwilliger werk je samen met je collega’s mee aan een geslaagde dag/avond uit voor onze bezoekers. Je bent in de eerste plaats gastheer/gastvrouw en zichtbaar aanwezig in het ATLAS Theater. Je wijst de bezoeker de weg, beantwoord vragen en verstrekt informatie. Daarnaast assisteer je bij werkzaamheden zoals inname en uitgifte van jassen in de garderobe en het verzorgen van de kaartcontrole.

Voordelen voor jou als vrijwilliger
Als vrijwilliger van het ATLAS Theater word je in de gelegenheid gesteld om enkele geselecteerde theatervoorstellingen gratis of tegen een bepaalde korting te bezoeken. Daarnaast zul je natuurlijk heel wat artiesten voorbij zien komen in het theater!

Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn?
Spreken bovenstaande activiteiten jou aan? Dan is vrijwilligerswerk in het ATLAS Theater misschien wel wat voor jou! Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger en laat een unieke indruk achter!

Nadere informatie
Als vrijwilliger moet je veel moet lopen en staan. We verwachten van onze vrijwilligers dat ze gemiddeld 1 dag per week, gemiddeld 6 uur per week, beschikbaar zijn. Dit kan zowel overdag als in de avonduren of in de weekenden zijn.

Voor onze vrijwilligers hanteren we een reiskostenvergoeding vanaf 10 km afstand enkele reis van huis naar het theater. De maximale afstand enkele reis van huis naar het theater die vergoed kan worden bedraagt 40 km. Voor meer vragen of informatie over het vrijwilligerswerk in het ATLAS Theater, kun je terecht bij Elja Vehof, Coördinator Front Office, via telefoonnummer 0591- 850856.

Let op: Alleen aanmeldingen die middels de website binnenkomen, worden in behandeling genomen.