UITmarkt Emmen - ATLAS Theater - Bouke

Ook zo’n zin in het nieuwe culturele seizoen? Maak dan alvast een notitie in je agenda en kom 6, 7 en 8 september naar de Uitmarkt Emmen Stadsbbq Edition in het Rensenpark. Het ATLAS Theater start traditiegetrouw dat weekend op feestelijke wijze het nieuwe theaterseizoen. Gedurende dit weekend staat muziek, kunst, cultuur en lekker eten en drinken centraal. Drie dagen lang heerlijk genieten in festivalsfeer.

Sneak previews ATLAS Podium
Op het ATLAS podium (hoofdpodium) krijg je op zaterdag 7 september een aantal sneakpreviews van artiesten te zien die komend seizoen ook in het ATLAS Theater staan. Zo horen we o.a. Stephanie Struijk, Bouke, de Nederpop All Stars en de Joe Cocker Tribute band. Het wordt een feestelijke en swingende dag die we afsluiten met het Foute Uur van QMusic en het Fabulous 90’s DJ Team. Zo kom je alvast in Voute Vrijdag sferen.

€ 5,- korting tijdens de UITmarkt
Koop op zaterdag 7 of zondag 8 september je kaarten voor De Weltmeister, Stephanie Struijk, Nederpop All Stars, de Joe Cocker Tribute band en/of Voute Vrijdag, het foutste feest op Goede Vrijdag en ontvang € 5,- korting! De kortingscode staat op de flyer die zaterdag 7 september tijdens de UITmarkt wordt uitgedeeld. Zorg dat je de flyer bemachtigt!

Programma ATLAS podium
14.45 uur - Stephanie Struijk
16.00 uur - De Weltmeister DJ Schmutzige Harry
17.45 uur - Bouke met band
19.30 uur - Nederpop All Stars met o.a. Henk Westbroek
21.00 uur - Cry Me A River Band Joe Cocker Tribute
22.30 uur - Qmusic Foute Uur met DJ Jos Eggink
23.30 uur - Fabulous 90’s DJ Team

* programma onder voorbehoud

Het complete programma van de UITmarkt Emmen vind je hier.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.