Heerlijk, we mogen weer! De theaterdeuren gaan weer open en we kunnen niet wachten je weer te verwelkomen in het ATLAS Theater. Op zaterdag 11 september is de officiële opening van het culturele seizoen tijdens de Uitmarkt Emmen Inside OUT. We nodigen jullie van harte uit om samen met ons te vieren dat we eindelijk weer mogen genieten van kunst en cultuur. Dit doen we met diverse gratis toegankelijke voorstellingen voor jong en oud. In verband met de huidige corona-maatregelen is reserveren voor één van de voorstellingen noodzakelijk. We hebben je gemist, graag tot ziens!

13:00 – 17:00 Prentenboekjesfestival ‘Feest in de Stad’ (tot +- 7jr.)
Kinderen kunnen uitgebreid spelen in de creatieve Prentenboekenstad in de foyer van het ATLAS Theater. Ze vinden daar allerlei huisjes van figuren uit de mooiste prentenboeken. Zo vieren ze een dansfeest met Pim & Pom, maken de bedjes op van Sam & Julia in het Muizenhuis, rijden tractor met Boer Boris, lachen zich slap met Agent en Boef en mogen Hondje uitlaten. Ongemerkt spelen en sjouwen de kinderen zo urenlang door de stad, alleen of samen met elkaar. Het festival wordt een onvergetelijke belevenis voor iedereen, ook voor papa’s en mama’s, opa’s en oma’s of de oppas. Reserveren voor het Prentenboekjesfestival is niet nodig.

Naast het festival kun je samen naar 1 van onze voorstellingen komen kijken.
- Kikker zingt en leest voor 3+ (13:00/14:30)
- Dikkie Dik en de taart (Joes) 2+ (15:30/16:30)

20:00 – 21:30 Opening Theaterseizoen 2021/2022
Graag nodigen we je uit voor onze feestelijke opening van theaterseizoen 2021/2022. We nemen je mee in de nieuwe programmering en laten je genieten van maar liefst vijf live previews. Je maakt kennis met Kirsten van Teijn, Glodi Lugundu, Jeroens Clan, Pieternel en Ed Struijlaart die komend seizoen in het ATLAS Theater te zien zijn. Veelbelovende talenten die steeds meer bekendheid krijgen en nog niet eerder in Emmen zijn geweest!

Reserveer hier je kaarten voor het avondprogramma

Artiesten - Uitmarkt Emmen Inside OUT
Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.