Maak jij het ATLAS Theater tot een hotspot waar mensen graag en veel zijn? Ben je op zoek naar een inspirerende baan in de horeca en snap je dat onze gasten altijd op nummer 1 staan? Kom dan werken bij het ATLAS Theater!

Wij zoeken een enthousiaste, professionele, pro-actieve en vooral gastgerichte Assistent Shiftleader Horeca!

ATLAS Theater: méér dan alleen theater!
Het ATLAS is een theater waar wij trots op zijn. Elk theaterseizoen bieden we onze bezoekers een gevarieerde programmering die breed en toegankelijk is voor jong en oud. Daarnaast is het ATLAS Theater uitgegroeid tot een bloeiende culturele ontmoetingsplek voor Emmen en wijde omgeving. Een dynamische werkplek dus waar alles draait om passie voor theater, muziek en cultuur! Maar ook op het gebied van banqueting hebben we een breed en uniek aanbod. Of het nu een reguliere vergadering, een symposium of een groot evenement is, wij verzorgen het met de passie, kennis en de ultieme gastbeleving waar wij bekend om staan.

Functie-eisen
Gastgerichtheid speelt binnen ATLAS een belangrijke rol. Je bent spontaan, enthousiast, collegiaal en je beschikt over een positieve instelling waarmee je je collega’s weet te prikkelen.

Als Assistent Shiftleader Horeca beschik je daarnaast over de volgende functie-eisen en competenties:
• Je beschikt over (startende) leidinggevende capaciteiten;
• Je bent in staat om de medewerkers op een positieve wijze te motiveren en te coachen, zodat de gestelde doelen voor de afdeling wordt behaald;
• Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de horeca;
• Je hebt minimaal een vakgerichte MBO-opleiding afgerond;
• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
• Je bent zowel doordeweeks als in de weekenden, vakanties en op feestdagen beschikbaar.

De werkzaamheden
De medewerker die we zoeken levert een optimale bijdrage aan het product, de beleving van de gast en het bedrijfsresultaat van de organisatie. Het ATLAS Theater beschikt over onder andere een Theaterrestaurant, een café en diverse congresruimtes.

Als Assistent shiftleader ben jij hét grote voorbeeld voor je team. Je coacht en ondersteunt hen om het beste uit zichzelf te halen. Je durft fouten te maken en succes te vieren met je team. Samen met je team lever je een optimale bijdrage aan het product, de beleving van de gast en het bedrijfsresultaat op het gebied van omzet, personeelskosten en inkooppercentage.

Daarnaast bestaan je werkzaamheden als leidinggevende onder andere uit:
• het ondersteunen van de Shiftleader bij het aansturen en begeleiden van medewerkers op de werkvloer;
• het ondersteunen bij het verrichten van administratieve taken;
• het leveren van een optimale bijdrage aan het product, de beleving van de gast en het bedrijfsresultaat van de organisatie op het gebied van onder andere omzet, personeelskosten en inkooppercentage;
• het afsluiten van een dienst in financieel opzicht;
• het optimaal uitvoeren van banqueting activiteiten;
• meewerken met de medewerkers op de werkvloer.
Bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts enkele voorbeelden van de vele taken die op de afdeling Horeca worden vervuld. Op de afdeling heerst een informele sfeer.

Wat bieden wij
Praktisch krijg jij bovendien het volgende van ons:
• Een arbeidsovereenkomst voor een jaar voor gemiddeld 38 uur per week;
• Een marktconform salaris volgens de CAO Dierentuin salarisschaal 3, excl. 18,97% toeslag voor vakantiegeld en -uren;
• Wij organiseren regelmatig leuke activiteiten om successen met elkaar te vieren.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden en herken jij je in deze functie, stuur dan meteen je cv samen met je motivatiebrief naar hr@wildlands.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Miriam de Munnik, HR Adviseur 0591-690305.

Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.