Junior horeca-leidinggevenden opgelet!

ATLAS Theater is per direct op zoek naar een enthousiaste Assistent Shiftleader Horeca.

Wil jij je verder ontwikkelen als leidinggevende in de horeca? Zoek je een flexibele baan met veel diversiteit en verantwoordelijkheid? En staan bij jou de gasten altijd op nummer 1? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ATLAS Theater: méér dan alleen theater!

Het ATLAS is een theater waar wij trots op zijn. Elk theaterseizoen bieden we onze bezoekers een gevarieerde programmering die breed en toegankelijk is voor jong en oud. Daarnaast is het ATLAS Theater uitgegroeid tot een bloeiende culturele ontmoetingsplek voor Emmen en wijde omgeving. Een dynamische werkplek dus waar alles draait om passie voor theater, muziek en cultuur! Maar ook op het gebied van banqueting hebben we een breed en uniek aanbod. Of het nu een reguliere vergadering, een symposium of een groot evenement is, wij verzorgen het met de passie, kennis en de ultieme gastbeleving waar wij bekend om staan.

De afdeling Horeca:

De afdeling horeca is verantwoordelijk voor alle horeca in het theater. Dit betreft ons Theaterrestaurant, de foyers, ons ATLAS Café en de congresfaciliteiten. De afdeling is er mede verantwoordelijk voor dat elke gast voldaan het theater weer verlaat; bezoekers van het theater, artiesten en leveranciers maar ook zeker onze zakelijke gasten. Jij draagt er samen met je team aan bij dat het al onze gasten aan niets ontbreekt.

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Assistent Shiftleader Horeca ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling. Je bent het aanspreekpunt en het gezicht voor onze gasten, maar ook voor het horecateam en je overige collega’s. Samen met de medewerkers waaraan je leiding geeft, draag je zorg voor optimale service, de beleving van de gast en het bedrijfsresultaat. Omdat we een divers bedrijf zijn, kan dit zijn tijdens een voorstelling, een congres, een vergadering, het diner of bij een kop koffie of een drankje in één van onze foyers. Je stuurt de horecamedewerkers tijdens de shift aan en coacht en ondersteunt hen om het beste uit zichzelf te halen. Maar je kijkt ook vooruit en treft voorbereidende werkzaamheden voor een volgende dienst. Het op de werkvloer bijspringen is onderdeel van je taken en voor jou geen probleem, omdat jij de nodige meters al hebt gemaakt in de horeca.
De Assistent Shiftleader die wij zoeken is een professional en stelt de gast centraal door zorg te dragen voor een vlekkeloze operationele uitvoering.

Jouw werkweek is afwisselend en bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden:

 • Het starten en sluiten van een horecashift;
 • Het maken van een planning, het toewijzen van taken, bewaken van de planning en het aansturen van het horecateam tijdens de shift;
 • Het afsluiten van kassa’s en verrichten van licht-administratieve taken;
 • Het gebruiksklaar maken en houden van alle horecaruimtes inclusief de congresruimtes;
 • De verzorging van zakelijke gasten die gebruik maken van ons congrescentrum;
 • Het aanvullen van voorraad;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren en behalen van de doelstellingen op het gebied van service, kwaliteit en omzet;
 • Waar nodig werk je mee met de medewerkers op de werkvloer. 

Wij zoeken naar een enthousiaste kandidaat die zich herkent in het volgende profiel:

Gastvrijheid speelt binnen het ATLAS Theater een belangrijke rol. Je bent servicegericht, proactief, sociaalvaardig, gemotiveerd en betrokken bij zowel gast als organisatie. Je denkt in oplossingen wanneer dat ad hoc nodig is en schakelt soepel.

Als Assistent Shiftleader Horeca beschik je over de volgende functie-eisen en competenties:

 • Je hebt minimaal één jaar aantoonbare werkervaring in een leidinggevende functie;
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de horeca;
 • Je hebt minimaal een vakgerichte Mbo-opleiding afgerond;
 • Diploma Sociale Hygiëne, BHV, Leermeester en Hygiënecode zijn een pre;
 • Je hebt passie voor horeca en de nodige kennis van F&B-producten;
 • Je bent sociaal, hebt overzicht, pakt aan en ziet zelfstandig het werk liggen;
 • Je bent in staat om de medewerkers op een positieve wijze te motiveren en te coachen, zodat de gestelde doelen voor de afdeling worden behaald;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je weet als geen ander wat werken in de horeca inhoudt; je bent bereid om op wisselende tijden en dagen te werken, inclusief de weekenden, vakanties en feestdagen.

Wat bieden wij

Het betreft een functie voor bepaalde tijd, waarin je flexibel inzetbaar bent. De functie is ingedeeld in functiegroep 3 van de CAO Dierentuin, exclusief een toeslag van 18,97% aan vakantiegeld en vakantie-uren. Het is soms hard werken, maar dat is niet waar het alleen om draait. Als jij onze nieuwe collega wordt, heb je korting op een aantal geselecteerde voorstellingen in het ATLAS Theater en heb je gratis toegang tot WILDLANDS en andere geselecteerde parken. Je krijgt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een van onze collectieve zorgverzekeringen. Het ATLAS Theater organiseert daarnaast regelmatig leuke activiteiten voor onze collega’s, om zo de successen met elkaar te vieren.

Interesse?

Heb je interesse, dan ontvangen we graag je sollicitatie. Solliciteren kan door je cv met motivatiebrief te mailen naar HR Adviseur Nienke Jansen via n.jansen@atlastheater.nl of 0591-690305. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.