Werken bij het Atlas Theater, een werkplek waar alles draait om passie voor theater, muziek en kunst. Een Theater waar we trots op zijn.

Wij bieden een gastvrij podium voor creatieve initiatieven van binnen en buiten de stad en presenteren een hoogwaardig (inter)nationaal aanbod aan theater en muziek voor een breed publiek uit Emmen en omstreken

Wij zijn op zoek naar een creatieve en vernieuwende Coördinator Evenementen, die een passie heeft voor het theater, denkt in mogelijkheden en heeft gastgerichtheid hoog op zijn lijstje heeft staan.

Wat ga jij doen?
Als Coördinator Evenementen ben je een belangrijke spil in het mogelijk maken van de verhuur van onze theaterzalen en congresruimtes ten behoeve van onder andere gastprogrammering, culturele en educatieve verhuur. Daarnaast ben je op de hoogte van de kansen en mogelijkheden van de theatertechniek. Hoe kan dit een aanvulling zijn voor een evenement? Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van technische offertes.

Je denkt actief en constructief mee met zowel de accountmanager Sales als met de klanten. Adviseert over de haalbaarheid van de plannen, vertaalt wensen naar ontwerp, werkt offertes uit en begeleidt de projecten binnen de culturele sector. Daar waar nodig word je ondersteund door sales support en de operationele afdelingen.

Functie-eisen
Gastgerichtheid speelt binnen het ATLAS Theater een belangrijke rol. Als Coördinator Evenementen ben je voor in- en externe partijen een aanspreekpunt. Je bent creatief, enthousiast en collegiaal. Je hebt een daadkrachtige, positieve instelling en wil samen met anderen mooie resultaten boeken.

De volgende functie-eisen zijn van toepassing:

 • Affiniteit met de theaterwereld;
 • Een afgeronde mbo-opleiding en bij voorkeur twee jaren relevante werkervaring of meer;
 • Je bent creatief, vernieuwend en salesgericht en wilt dolgraag mooie resultaten boeken in samenwerking met jouw collega’s;
 • Kennis en affiniteit van mogelijkheden op gebied van theater technische aspecten, denk hierbij aan licht, geluid en video/presentatietechniek;
 • Meedenken met het technisch ontwerp en inschatting van benodigde materialen en ureninzet;
 • Je bent ordelijk en creëert gemakkelijk overzicht;
 • Je houd je hoofd koel in stressvolle situaties en kunt goed onder druk werken;
 • Organiseren is jouw middle name!
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
 • Ervaring in de event- of hospitality branche is een pré.

Informatie en sollicitatie
De functie is ingeschaald in functiegroep 6 van de CAO Dierentuin. Het betreft een functie op basis van 38 uur per week met in eerste instantie een contract voor een jaar.

Heb je interesse, dan ontvangen we graag je sollicitatie. Solliciteren kan door je cv met motivatiebrief te mailen naar Manon Hamminga, HR Adviseur ATLAS Theater en WILDLANDS, m.hamminga@wildlands.nl.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.