Maak jij het ATLAS Theater tot een hotsport waar mensen graag en veel zijn? Heb je aantoonbare werkervaring als leidinggevende in de horeca en snap je dat onze gasten altijd op nummer 1 staan? Kom dan werken bij het ATLAS Theater!

Wij zoeken een enthousiaste, professionele, pro-actieve en vooral ook gastgerichte Coördinator Horeca die het horeca vak verstaat en weet hoe hij een team kan aansturen en motiveren.

ATLAS Theater: méér dan alleen theater!
Het ATLAS is een theater waar wij trots op zijn. Elk theaterseizoen bieden we onze bezoekers een gevarieerde programmering die breed en toegankelijk is voor jong en oud. Daarnaast is het ATLAS Theater uitgegroeid tot een bloeiende culturele ontmoetingsplek voor Emmen en wijde omgeving. Een dynamische werkplek dus waar alles draait om passie voor theater, muziek en cultuur!

De werkzaamheden
Iedereen die bij ons de deur binnenloopt is onze gast. Dit zijn artiesten, theaterbezoekers, crew, zakelijke gasten en leveranciers. Jouw werk is een belangrijk element in hun beleving van het ATLAS Theater. Samen met je team zorg je ervoor dat zij iets extra’s ervaren, dit zorgt niet alleen voor een goed imago, maar zeker ook voor goede resultaten! Zo maak jij het ATLAS Theater tot een culturele hotspot in Emmen waar mensen graag en veel zijn!

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

• Het gastvrij ontvangen van onze gasten. Je bent hierin meewerkend voorman;
• Het inwerken, aansturen en coachen van de horeca medewerkers;
• Controle op het juiste assortiment en kwaliteit, meedenken over het assortiment;
• Registreren en controleren van omzet, inkoop en loonkosten;
• Bewaken van kosten, zowel inslag als personeelskosten;
• Informatie aanleveren voor de maandrapportage.

Bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts enkele voorbeelden van de vele taken die je als Coördinator Horeca vervult.

Functie-eisen
De volgende functie-eisen zijn van toepassing:
• Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als leidinggevende in de horeca.
• Je hebt minimaal een vakgerichte MBO-opleiding afgerond.
• Je hebt kennis van de hygiënecode en voedselveiligheid.
• Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

Informatie en sollicitatie
De functie is ingeschaald in functiegroep 7 van de Leisure CAO. Het is een full time functie (38u/wk) waarbij we uitgaan van een flexibele inzet. Je bent zowel doordeweeks als in de weekenden, vakanties en op feestdagen beschikbaar. Het betreft in eerste instantie een jaarcontract.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden en herken jij je in deze functie, stuur dan meteen je cv samen met je motivatiebrief naar peno@wildlands.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Miriam de Munnik, HR Adviseur 0591-690305.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.