Vrijwel iedere dag valt er bij ATLAS iets moois te beleven. Voor artiesten en publiek, voor jong en oud, professionals en amateurs en van zakelijk tot cultureel; ons theater is voor iedereen. We kunnen topkwaliteit garanderen, omdat we gebruikmaken van de meest moderne en geavanceerde theaterapparatuur. We zijn een dynamische organisatie met enthousiaste en deskundige medewerkers voor- en achter de schermen.

Werken op het snijvlak van onderwijs en theater? Is dat waar jouw hart sneller van gaat kloppen, lees dan verder!

Wij zoeken een enthousiaste, creatieve en initiatiefrijke Educatief Medewerker (24 uren per week) die de educatieve activiteiten en projecten in het ATLAS Theater ontwikkelt en er voor zorgt dat ze soepel verlopen! We zoeken naar iemand die een echte schakel is tussen het ATLAS Theater en het onderwijs.

De werkzaamheden
Als Educatief Medewerker houd jij je bezig met het:

 • ontwikkelen, organiseren en coördineren van educatieve activiteiten en projecten in ons theater voor scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs) en andere publieksgroepen;
 • vormgeven van de theaterprogrammering voor scholen;
 • onderhouden en uitbouwen van contacten met scholen, culturele instellingen en andere netwerkpartijen;
 • werven van nieuwe publieksgroepen;
 • leveren van een bijdrage aan de beleids- en conceptontwikkeling van (nieuw) educatief materiaal;
 • schrijven van educatieve teksten ten behoeve van promotiemateriaal;
 • bewaken van het budget.

Wij zoeken naar een enthousiaste kandidaat die zich herkent in het volgende profiel:

Gastgerichtheid speelt binnen het ATLAS Theater een belangrijke rol. Als Educatief Medewerker ben je voor in- en externe partijen een aanspreekpunt. Je bent creatief, enthousiast en collegiaal. Je hebt een daadkrachtige, positieve, proactieve instelling en wil samen met anderen mooie resultaten boeken.

We zien graag dat jij het volgende met je meebrengt:

 • Minimaal Mbo niveau 4 werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met de theaterwereld;
 • Ervaring met onderwijs is een pré;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

Informatie en sollicitatie

De functie is ingeschaald in functiegroep 4 van de Dierentuin CAO. Het is een functie op basis van 24 uren, deze uren zijn flexibel in te delen. De uren zijn in overleg te verspreiden over 3 of 4 werkdagen.

Heb je interesse, dan ontvangen we graag je sollicitatie. Solliciteren kan door je cv met motivatiebrief te mailen naar Chantal Knoester, HR Adviseur ATLAS Theater en Wildlands, c.knoester@wildlands.nl.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.