Gastvrije en hartelijke aanpakkers opgelet!

ATLAS Theater is voor het nieuwe theaterseizoen, welke begint in september 2023, op zoek naar Hulpmedewerkers Horeca.

Gaat jouw hart sneller kloppen van horecawerk? Ben je van nature enthousiast, sociaal en spontaan? En zoek je een flexibele bijbaan naast jouw opleiding of studie? Dan zoeken we jou!

ATLAS Theater: méér dan alleen theater!
Het ATLAS is een theater waar wij trots op zijn. Elk theaterseizoen bieden we onze bezoekers een gevarieerde programmering die breed en toegankelijk is voor jong en oud. Daarnaast is het ATLAS Theater uitgegroeid tot een bloeiende culturele ontmoetingsplek voor Emmen en wijde omgeving. Een dynamische werkplek dus waar alles draait om passie voor theater, muziek en cultuur! Maar ook op het gebied van banqueting hebben we een breed en uniek aanbod. Of het nu een reguliere vergadering, een symposium of een groot evenement is, wij verzorgen het met de passie, kennis en de ultieme gastbeleving waar wij bekend om staan.

De afdeling Horeca:

De afdeling horeca is verantwoordelijk voor alle horeca in het theater. Dit betreft ons Theaterrestaurant, de foyers, ons ATLAS Café en de congresfaciliteiten. De afdeling is er mede verantwoordelijk voor dat elke gast voldaan het theater weer verlaat; bezoekers van het theater, artiesten en leveranciers maar ook zeker onze zakelijke gasten. Jij draagt er samen met je collega’s aan bij dat het al onze gasten aan niets ontbreekt! Er heerst een informele sfeer, waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken.

De werkzaamheden:
De hulpmedewerker die we zoeken heeft altijd een lach op het gezicht, wordt blij van gastencontact en is een aanpakker. Geen horeca-ervaring? Geen probleem! Wij leren jou de kneepjes van het vak en voor je het weet heb je alles geleerd wat nodig is om lekker mee te draaien in het horecateam. Al wel wat horeca-ervaring? Superfijn! Je stapt zo in en bent binnen no time helemaal ingewerkt. De werkzaamheden zijn onder andere:

 • Bedienen van gasten in het restaurant (opnemen van de bestellingen, drankjes klaarmaken, uitserveren van drankjes, uitserveren van gerechten, etc)
 • Barwerkzaamheden als koffie zetten, drankjes maken en afrekenen en het opruimen en schoonmaken van de bar;
 • Het klaarzetten van vergaderruimtes en congresruimtes;
 • Het aanvullen van voorraad
 • Tafels dekken/klaarmaken en afruimen;
 • Werken in de spoelkeuken.

Wij zoeken naar enthousiaste collega’s die zich herkennen in het volgende profiel:

 • Je bent minimaal 16 jaar;
 • Een enthousiaste, proactieve en gastgerichte houding;
 • Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken;
 • Ervaring in de horeca is een pre, maar niet noodzakelijk
 • Flexibele inzetbaarheid waarbij je zowel weekenden, vakanties en op feestdagen kan worden ingezet. In overleg kun je ook doordeweeks overdag of ’s avonds werken; wij passen je rooster aan op jouw beschikbaarheid.

Wat bieden wij
Het aantal uren en dagen is in overleg. Het salaris valt binnen het minimumloon, exclusief een toeslag van 18,97% aan vakantiegeld en vakantie-uren. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, waarin je flexibel inzetbaar bent. Het ATLAS Theater organiseert regelmatig leuke activiteiten voor onze collega’s, om zo de successen met elkaar te vieren.

Interesse?
Heb je interesse, dan ontvangen we graag je sollicitatie. Solliciteren kan door je CV & Motivatiebrief te sturen naar onze HR Adviseur, Manon Hamminga via hr@atlastheater.nl. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.