Maak jij het ATLAS Theater tot een hotspot waar mensen graag en veel zijn? Ben je op zoek naar een inspirerende baan in de horeca en snap je dat onze gasten altijd op nummer 1 staan? Kom dan werken bij het ATLAS Theater!

Wij zoeken een enthousiaste, professionele, pro-actieve en vooral gastgerichte Hulpmedewerker Horeca!

ATLAS Theater: méér dan alleen theater!
Het ATLAS is een theater waar wij trots op zijn. Elk theaterseizoen bieden we onze bezoekers een gevarieerde programmering die breed en toegankelijk is voor jong en oud. Daarnaast is het ATLAS Theater uitgegroeid tot een bloeiende culturele ontmoetingsplek voor Emmen en wijde omgeving. Een dynamische werkplek dus waar alles draait om passie voor theater, muziek en cultuur! Maar ook op het gebied van banqueting hebben we een breed en uniek aanbod. Of het nu een reguliere vergadering, een symposium of een groot evenement is, wij verzorgen het met de passie, kennis en de ultieme gastbeleving waar wij bekend om staan.

Functie-eisen
Gastgerichtheid speelt binnen ATLAS een belangrijke rol. Je bent spontaan, enthousiast, collegiaal en je beschikt over een positieve instelling waarmee je je collega’s weet te prikkelen.

• Minimaal 16 jaar;
• Een enthousiaste, proactieve en gastgerichte houding;
• Sociaal en spontaan;
• Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken;
• Flexibele inzetbaarheid: waarbij je zowel weekenden, vakanties en op feestdagen kan worden ingezet.

De werkzaamheden
De hulpmedewerker die we zoeken levert een optimale bijdrage aan het product, de beleving van de gast en het bedrijfsresultaat van de organisatie. Het ATLAS Theater beschikt over onder andere een Theaterrestaurant, een café en diverse congresruimtes.

Als Hulpmedewerker Horeca van het theater bestaan de werkzaamheden onder andere uit:
• Bestellingen bereiden en serveren;
• Het klaarzetten van vergaderruimtes en congresruimtes;
• Tafels dekken/klaarmaken en afruimen;
• Opruimen en schoonmaken van de bar.

Bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts enkele voorbeelden van de vele taken die op de afdeling worden vervuld. Er heerst een informele sfeer, waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken.

Wat bieden wij
Het salaris valt binnen het minimumloon, exclusief een toeslag van 18,97% aan vakantiegeld en vakantie-uren. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, waarin je flexibel inzetbaar bent. Het is soms hard werken, maar dat is niet waar het alleen om draait. Het ATLAS Theater organiseert regelmatig leuke activiteiten voor onze collega’s, om zo de successen met elkaar te vieren.

Interesse?
Heb je interesse, dan ontvangen we graag je sollicitatie. Solliciteren kan door je cv met motivatiebrief te mailen naar HR Adviseur, Manon Hamminga via m.hamminga@wildlands.nl.

Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.