Vroege vogels opgelet! Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en snap je dat onze gasten altijd op nummer 1 staan? Kom dan werken bij het ATLAS Theater! Wij zoeken een enthousiaste, professionele, energieke en flexibel inzetbare Hulpmedewerker voor ons team Schoonmaak!

ATLAS Theater: méér dan alleen theater!
Het ATLAS is een theater waar wij trots op zijn. Elk theaterseizoen bieden we onze bezoekers een gevarieerde programmering die breed en toegankelijk is voor jong en oud. Daarnaast is het ATLAS Theater uitgegroeid tot een bloeiende culturele ontmoetingsplek voor Emmen en wijde omgeving. Een dynamische werkplek dus waar alles draait om passie voor theater, muziek en cultuur! Maar ook op het gebied van banqueting hebben we een breed en uniek aanbod. Of het nu een reguliere vergadering, een symposium of een groot evenement is, wij verzorgen het met de passie, kennis en de ultieme gastbeleving waar wij bekend om staan.

Dat kunnen we alleen bereiken met de inzet van ál onze medewerkers! Als Hulpmedewerker Schoonmaak draag jij hier ook aan bij door onder andere de uitvoering van de volgende werkzaamheden:

 • Schoonmaken van onder andere sanitaire ruimtes, bedrijfsruimtes, kleedkamers, theaterzalen en kantoren;
 • Bijvullen van verbruiksmaterialen zoals toiletpapier, zeep, handdoekjes;
 • Reinigen van alle ramen, wanden, vloeren, kantoormeubilair;
 • Aanvullen van koffievoorraden en periodiek reinigen van de koffieautomaten in de bedrijfsruimtes;
 • Schoonhouden van de personeelskantine;
 • Het verzorgen van de was van diverse afdelingen.

Als geschikte collega:

 • Doet je leeftijd er niet toe, maar ben je wél minimaal 16 jaar;
 • Ben je een vroege vogel; diensten bij team Schoonmaak beginnen over het algemeen om 07.00 uur ’s ochtends;
 • Ben je op korte termijn beschikbaar;
 • Ben je een harde werker met een positieve instelling, iemand die er samen met collega’s voor zorgt dat de diverse locaties binnen het theater schoon en netjes zijn;
 • Vind je het leuk om in een divers team te werken;
 • Vind je het fijn om op tijd thuis te zijn, want de werkdagen duren over het algemeen óf tot 12.00 uur of tot 16.00 uur.

Voor een Hulpmedewerker bij team Schoonmaak zijn er vele mogelijkheden qua roosterindeling. Wil je bijvoorbeeld alleen in het weekend werken, dan ben je van harte welkom! Een nieuwe collega die daarnaast ook wil werken in vakanties en op feestdagen, nodigen wij van harte uit te reageren.

Wat bieden wij:
Het salaris is conform het wettelijk minimum loon, exclusief een toeslag van 18,97% aan vakantiegeld en vakantie-uren. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (aanvankelijk 12 maanden), waarin je flexibel inzetbaar bent. Je mag gebruikmaken van korting op een aantal geselecteerde voorstellingen in het ATLAS Theater en krijgt gratis toegang tot WILDLANDS. Daarnaast mogen we via de Club van Elf korting aanbieden op het bezoeken van verschillende Leisure parken in Nederland. Het ATLAS Theater organiseert regelmatig leuke activiteiten voor onze collega’s, om zo de successen met elkaar te vieren.

Interesse?
Heb je interesse, dan ontvangen we graag je sollicitatie. Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief te mailen naar Chantal Knoester, HR Adviseur ATLAS Theater en Wildlands, c.knoester@wildlands.nl.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.