Maak jij het ATLAS Theater tot een hotspot waar mensen graag en veel zijn? Ben je op zoek naar een inspirerende baan in de schoonmaak en snap je dat onze gasten altijd op nummer 1 staan? Kom dan werken bij het ATLAS Theater!

Wij zoeken een enthousiaste, professionele, pro-actieve en vooral gastgerichte Hulpmedewerker voor de Schoonmaakdienst!

ATLAS Theater: méér dan alleen theater!
Het ATLAS is een theater waar wij trots op zijn. Elk theaterseizoen bieden we onze bezoekers een gevarieerde programmering die breed en toegankelijk is voor jong en oud. Daarnaast is het ATLAS Theater uitgegroeid tot een bloeiende culturele ontmoetingsplek voor Emmen en wijde omgeving. Een dynamische werkplek dus waar alles draait om passie voor theater, muziek en cultuur! Maar ook op het gebied van banqueting hebben we een breed en uniek aanbod. Of het nu een reguliere vergadering, een symposium of een groot evenement is, wij verzorgen het met de passie, kennis en de ultieme gastbeleving waar wij bekend om staan.

De werkzaamheden

  • Schoonhouden van sanitaire ruimtes, bedrijfsruimtes, theaterzalen en kantoren.
  • Bijvullen van verbruiksmaterialen zoals toiletpapier, zeep, handdoekrollen.
  • Reinigen van alle ruiten, wanden, vloeren, kantoormeubilair en plafonds.
  • Aanvullen van koffievoorraden en periodiek reinigen van de koffieautomaten in de bedrijfsruimtes.
  • Schoonhouden van de personeelskantine en het aanvullen van de voorraden.
  • Het wassen van de bedrijfskleding.

Functie-eisen

  • Je bent minimaal 16 jaar en op zoek naar een gave bijbaan.
  • Je bent een harde werker met een positieve instelling, die er samen met collega’s voor zorgt dat de diverse locaties binnen het theater er schoon en netjes uitzien.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Flexibele inzetbaarheid: minimaal 3 dagen per week, waarbij je zowel doordeweeks als in weekenden, vakanties en op feestdagen kan worden ingezet. Verder ben je beschikbaar buiten de reguliere werktijden.

Wat bieden wij
Het salaris is conform het wettelijk minimum loon, exclusief een toeslag van 18,97% aan vakantiegeld en vakantie-uren. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, waarin je flexibel inzetbaar bent. Het is soms hard werken, maar dat is niet waar het alleen om draait. Het ATLAS Theater organiseert regelmatig leuke activiteiten voor onze collega’s, om zo de successen met elkaar te vieren.

Voor meer vragen of informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Koos Maris, Operationeel Coördinator, via telefoonnummer 0591-690480.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden en herken jij je in deze functie, stuur dan meteen je cv samen met je motivatiebrief naar HR@wildlands.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Miriam de Munnik, HR Manager 0591-690305.

Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.