Gastvrije en hartelijke aanpakkers opgelet!

ATLAS Theater is voor het nieuwe theaterseizoen, welke begint in september 2023, op zoek naar Medewerkers Horeca.

Ben je op zoek naar een baan vol afwisseling? Gaat jouw hart sneller kloppen van horecawerk? Ben je van nature enthousiast, sociaal en spontaan? Dan zoeken we jou!

ATLAS Theater: méér dan alleen theater!
Het ATLAS is een theater waar wij trots op zijn. Elk theaterseizoen bieden we onze bezoekers een gevarieerde programmering die breed en toegankelijk is voor jong en oud. Daarnaast is het ATLAS Theater uitgegroeid tot een bloeiende culturele ontmoetingsplek voor Emmen en wijde omgeving. Een dynamische werkplek dus waar alles draait om passie voor theater, muziek en cultuur! Maar ook op het gebied van banqueting hebben we een breed en uniek aanbod. Of het nu een reguliere vergadering, een symposium of een groot evenement is, wij verzorgen het met de passie, kennis en de ultieme gastbeleving waar wij bekend om staan.

De afdeling Horeca:

De afdeling horeca is verantwoordelijk voor alle horeca in het theater. Dit betreft ons Theaterrestaurant, de foyers, ons ATLAS Café en de congresfaciliteiten. De afdeling is er mede verantwoordelijk voor dat elke gast voldaan het theater weer verlaat; bezoekers van het theater, artiesten en leveranciers maar ook zeker onze zakelijke gasten. Jij draagt er samen met je collega’s aan bij dat het al onze gasten aan niets ontbreekt! Er heerst een informele sfeer, waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken.

De werkzaamheden:

Binnen deze afwisselende functie ben je het aanspreekpunt en het gezicht voor onze gasten. Omdat we een divers bedrijf zijn, kan dit zijn tijdens een voorstelling, een congres, een vergadering, het diner of bij een kop koffie of een drankje in één van onze foyers. Je neemt bestellingen op, bedient onze gasten en je maakt er een sport van om hun verwachtingen te overtreffen.

De medewerker die wij zoeken zet een stapje extra voor onze gasten, met een lach op het gezicht.  Je bent graag in contact met gasten, pakt aan en ziet het werk liggen. Geen horeca-ervaring? Geen probleem! Wij leren jou de kneepjes van het vak en voor je het weet heb je alles geleerd wat nodig is om lekker mee te draaien in het horecateam. Al wel wat horeca-ervaring? Superfijn! Je stapt zo in en bent binnen no time helemaal ingewerkt.

De werkzaamheden zijn onder andere:

 • Bedienen van gasten in het restaurant (opnemen van de bestellingen, drankjes klaarmaken, uitserveren van drankjes, uitserveren van gerechten, klaarzetten van buffetten, etc)
 • Barwerkzaamheden als voorbereiding, koffie zetten, drankjes maken en afrekenen en het opruimen en schoonmaken van de bar;
 • Het klaarzetten van congresruimtes en foyers;
 • De verzorging van zakelijke gasten die gebruik maken van ons congrescentrum;
 • Het aanvullen van voorraad;
 • Tafels dekken/klaarmaken en afruimen;
 • Werken in de spoelkeuken.

Wij zoeken naar enthousiaste collega’s die zich herkennen in het volgende profiel:

Kwaliteit leveren vind jij belangrijk. Je bent een harde werker en je houdt van afwisseling en een gezellige drukte om je heen.

 • Je bent minimaal 18 jaar.
 • Je bent van nature gastgericht, gedreven en enthousiast;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
 • Ervaring in de horeca is een pre, maar niet noodzakelijk
 • Je bent zowel doordeweeks als in de weekenden, vakanties en op feestdagen beschikbaar;
 • Ook in de avonduren werken is voor jou geen probleem;

Wat bieden wij
Het aantal uren en dagen is in overleg. Het salaris valt binnen het minimumloon, exclusief een toeslag van 18,97% aan vakantiegeld en vakantie-uren. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, waarin je flexibel inzetbaar bent. Het ATLAS Theater organiseert regelmatig leuke activiteiten voor onze collega’s, om zo de successen met elkaar te vieren.

Interesse?
Heb je interesse, dan ontvangen we graag je sollicitatie. Solliciteren kan door je CV & Motivatiebrief te sturen naar onze HR Adviseur, Manon Hamminga via hr@atlastheater.nl. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.