Online marketing specialisten opgelet! Voor ons marketingteam zijn wij, ter vervanging van zwangerschap, op zoek naar een ervaren, enthousiaste en resultaatgerichte online marketing & communicatie medewerker. Heb jij een sterke focus op klantdata, verkoopcijfers, customer journeys en streef jij er naar om onze online activiteiten naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ATLAS Theater: méér dan alleen theater!
Het ATLAS is een theater waar wij trots op zijn. Elk theaterseizoen bieden we onze bezoekers een gevarieerde programmering die breed en toegankelijk is voor jong en oud. Daarnaast is het ATLAS Theater uitgegroeid tot een bloeiende culturele ontmoetingsplek voor Emmen en wijde omgeving. Een dynamische werkplek dus waar alles draait om passie voor theater, muziek en cultuur!

De afdeling marketing & communicatie
De afdeling marketing & communicatie levert een wezenlijke bijdrage aan de businessstrategie en doelstellingen van het ATLAS Theater. De medewerker online marketing & communicatie houdt zich primair bezig met de corporate communicatie, voorstellingsmarketing en kaartverkoop. Daarbij is de online marketing medewerker verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie en beheert en bewaakt de huisstijl. Zo wordt bijgedragen aan het uitbreiden en in stand houden van de naamsbekendheid van het ATLAS Theater bij gedefinieerde doelgroepen.

De werkzaamheden
Als online marketing en communicatie medewerker ben jij verantwoordelijk voor de strategische en operationele invulling van alle online activiteiten van het ATLAS Theater. Al met al dus een toffe en ook verantwoordelijke functie! Hoe ziet een gemiddelde werkweek er dan uit? Dit alles houdt in dat jij je onder andere bezig houdt met de volgende werkzaamheden:

Ontwikkelen van een content strategie voor onze social kanalen en de website en het ontwikkelen van een online advertising strategie (deels in samenwerking met een extern bureau);

 • Het ontwikkelen, coördineren en realiseren van online en offline communicatiemiddelen, daarbij bewaken van gebruik van de huisstijl.
 • Het schrijven van teksten voor zoal website, social media, campagnes etc.
 • Beheer en optimaal inzetten van het online marketing budget;
 • Beheren van de website met SEO- en SEA geschikte teksten;
 • Verzorgen van webcare, zowel op social media kanalen als op reviewsites;
 • Verrichten van digitale klanttevredenheidsonderzoeken en het verzorgen van rapportages hierover;
 • Rapporteren van sentiment, bereik en conversie t.b.v. onder andere het management;
 • Contactpersoon zijn voor het webbureau, ticketingsysteem en alle andere partijen betrokken bij online marketing.

Functie-eisen
Gastheerschap is een belangrijk aspect binnen het ATLAS Theater. Als online marketing en communicatie medewerker ben je voor in- en externe partijen hèt aanspreekpunt als het gaat om online marketing. Jij bent creatief en vanzelfsprekend ben je ook enthousiast en collegiaal. Daarnaast werk je met passie en bezieling om zo onze gasten een unieke ervaring te kunnen bezorgen.

Als online marketing en communicatie medewerker beschik je over de volgende functie-eisen en competenties:

 • Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van marketing en minimaal 3 jaren relevante werkervaring.
 • Je bent initiatiefrijk, salesgericht en wilt dolgraag mooie resultaten boeken.
 • Je hebt ervaring met SEO, SEA en online tooling, waardoor jij als geen ander invulling weet te geven aan ons online platvorm.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
 • Kennis van Adobe Indesign en Photoshop.

Informatie en sollicitatie
De functie is ingeschaald in functiegroep 8 van de Leisure CAO. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor gemiddeld 38 uur per week voor de periode van augustus t/m januari.

Ben jij enthousiast geworden en herken je jezelf in het gestelde profiel? Dan ontvangen we graag je cv met motivatiebrief, deze mag je sturen naar peno@wildlands.nl. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Miriam de Munnik 0591-690503, HR adviseur.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.