Ben je op zoek naar een inspirerende baan in de horeca en snap je dat onze gasten altijd op nummer 1 staan? Wordt dan onderdeel van ons A-team en kom werken bij het ATLAS Theater!

Wij zoeken voor 32-28 uur per week een enthousiaste, professionele, pro-actieve en vooral gastgerichte Shiftleader Horeca.

Wie ben jij
Je werkt nauw samen met de horeca coördinator en ondersteunt hem/haar waar nodig. Als shiftleader ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het horeca team en zorg je ervoor dat medewerkers tijdens hun dienst allemaal met dezelfde informatie aan het werk gaan. Je zorgt er dus voor dat het werkproces zo vlot en soepel mogelijk verloopt om ook zo de perfecte beleving voor onze gasten én een fijne werkplek voor jouw collega’s te creëren. Als shiftleader ben jij hét grote voorbeeld voor je team. Je coacht en ondersteunt hen om het beste uit zichzelf te halen en net dat stapje extra te zetten voor de gast. Jij weet daarnaast als geen ander hoe belangrijk het is efficiënt te werken en let dan ook op alle details. Als shiftleader ken jij de processen als geen ander en als spin in het web spring je bij waar nodig! En natuurlijk zorg je ook voor de juiste administratieve afhandeling van de voorstellingen en de banqueting.

Bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts enkele voorbeelden van de vele taken die op de afdeling horeca worden vervuld.

Wat neem je mee
Gastgerichtheid speelt binnen ATLAS een belangrijke rol. Je bent spontaan, enthousiast, collegiaal en je beschikt over een positieve instelling waarmee je je collega’s weet te prikkelen.

Als Shiftleader Horeca beschik je daarnaast over de volgende functie-eisen en competenties:

• Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en draagt zorg voor een goede planning;
• Je bent in staat om de medewerkers op een positieve wijze te motiveren en te coachen, zodat de gestelde doelen voor de afdeling worden behaald;
• Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de horeca;
• Je hebt minimaal een vakgerichte MBO 4 opleiding afgerond;
• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
• Kennis van HACCP is een pré
• Je bent zowel doordeweeks als in de weekenden, vakanties en op feestdagen beschikbaar.

Wat bieden wij
Wij bieden jou een leuk team waarin we in een informele sfeer met elkaar samenwerken. De functie is ingeschaald in schaal 5 (€ 2350,12-2847,59) van de Dierentuin CAO. Je start met een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, waarin je flexibel inzetbaar bent. Het ATLAS Theater organiseert regelmatig leuke activiteiten voor onze collega’s, om zo de successen met elkaar te vieren.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden en herken jij je in deze functie, stuur dan meteen je cv samen met je motivatiebrief naar hr@atlastheater.nl.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Anita Vrijs, coördinator Horeca, +31 (0)591-690233

Word jij onze nieuwe collega?

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.