Bestel nu

Smurfen de Musical

Live on stage

Ze zijn klein, blauw van kleur, dragen een witte broek en slappe puntmuts en kunnen door een waterkraan. Wie is er niet opgegroeid met Grote Smurf, Brilsmurf, Moppersmurf, Smurfinnetje, Potige Smurf en al die anderen uit Smurfenland?

Nu komen zij met z’n allen – in gezelschap van hun grote kwelgeest Gargamel – naar het ATLAS Theater met ‘Smurfen de Musical’. In dit vrolijke avontuur vol muziek, dans en spanning helpen de Smurfen, Moeder Natuur om een belangrijke gebeurtenis in Smurfenland tot een goed einde te brengen. Gargamel probeert daar een stokje voor te steken en doet er alles aan om de Smurfen te vangen. Als dat maar goed afloopt…

Smurfen de Musical is over de hele wereld lovend ontvangen, maar nog nooit hebben de Smurfen in Nederland op het toneel gestaan. In oktober 2018 is het eindelijk zo ver: voor 1 maand komt de inter- nationale productie naar Nederland en België. On-Nederlands groots, on-Nederlands spectaculair maar wel voor 1 keer oer-Nederlands dichtbij. Wees er snel bij want deze show is in Drenthe exclusief in het ATLAS Theater te zien.

Kom na afloop naar de Kids Afterparty!

Ook leuk in dit genre