Bestellen

Toms Magische Speelgoedwinkel

De Winterse Familiemusical

Met een mix van avontuur, muziek, magie en humor krijgt ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’ het jonge publiek ongetwijfeld op het puntje van de stoel.

In de familiemusical maken we kennis met Tom en zijn prachtige, kleurrijke speelgoedwinkel. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat, komt het speelgoed tot leven en wordt Tom de superheld Hercules, die de wereld beschermt tegen al het kwaad. Maar dan verschijnt de jaloerse vijand Hades en moet Tom al zijn krachten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden. Zo laat hij zien dat iedereen, groot of klein, een superheld kan zijn.

Maak Tweede Kerstdag compleet met een Kerstlunch!

Op zoek naar een feestelijk familie-uitje op Tweede Kerstdag? Geniet vanaf 12.00 uur van een overheerlijke Kerstlunch voor de hele familie. De kids hoeven zich niet te vervelen want in de foyer hebben we allerlei leuke activiteiten zoals een springkussen, schmink en meer! 

€ 41,00 p.p. (volwassenen incl. kaartje)
€ 26,75 p.p. (kinderen incl. kaartje)

De reservering voor de Kerstlunch is direct te boeken bij het reserveren van je kaarten voor de voorstelling. Benieuwd naar het buffet? Klik hier!

Familievoordeel

Heb je al andere plannen en geen tijd voor de lunch? Profiteer dan van familievoordeel! Koop vier kaarten voor de voorstelling en ontvang maar liefst € 20,- korting! De korting wordt automatisch verrekend (€ 5,- korting per kaartje).

Ook leuk in dit genre