Christmas with Anúna
A Whisper of Paradise
Muziek DI 20 DEC 2022
20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 28,50

De dagen worden korter, de kachel brandt behaaglijk: tijd voor het internationaal befaamde Anúna om Nederland weer in kerstsfeer te brengen. De groep brengt koormuziek van het hoogste niveau, een klanktapijt van loepzuivere engelenzang, ritmische songs en meditatieve gregoriaanse liederen, waarbij de zangers en zangeressen nadrukkelijk het contact met hun publiek zoeken. Voor zijn rijkgeschakeerde repertoire put Anúna inspiratie uit religieuze bronnen en oude volksverhalen. Samen met prachtige kostuums en flakkerend kaarslicht levert dit een betoverend kerstconcert op, met klassiekers als ‘Silent Night’, ‘Away In A Manger’ en andere sfeervolle liederen. Anúna staat onder leiding van componist, arrangeur en tenor Michael McGlynn.

Samen in actie voor UNICEF
Koop in de maand december je kaarten voor deze voorstelling. Het ATLAS Theater doneert vervolgens € 1,00 per verkocht ticket aan UNICEF. Daarnaast kun je zelf ook een donatie doen via deze link. We hopen met deze actie samen met jou een mooi bedrag te kunnen doneren aan UNICEF. Lees meer.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.