Het Oog van de Storm
Anne Wil Blankers, Hans Croiset, Johanna ter Stege e.a.
Toneel DO 9 DEC 2021
20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 27,50

Florian Zeller is een van de meest gespeelde toneelauteurs van dit moment. Na het succesvolle ‘De Vader’ en het komische ‘De Waarheid’ wordt er opnieuw een ijzersterk stuk van het Parijse wonderkind op de planken gezet, ditmaal met als topacteurs Hans Croiset (bekroond met de Louis d’Or 2018 voor zijn rol in ‘De Vader’), Anne-Wil Blankers en Johanna ter Steege.

In ‘Het Oog van de Storm’ maken we kennis met André en Madeleine, die al ruim vijftig jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd vergeetachtig en verward, zij is een sterke vrouw die altijd zijn steun en toeverlaat is geweest. Hun dochters Anne en Elise komen een weekend naar het ouderlijk huis om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren. Maar de dingen voelen anders dan normaal. Er gebeuren vreemde dingen en alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden? 

Vriendenvoorstelling
Op deze voorstelling ontvang je als Vriend maar liefst € 10,00 korting. De korting wordt automatisch verrekend wanneer je in het bestelproces inlogt (bij stap 4). 

Kom naar de gratis inleiding!
De gratis inleiding start om 19.00 uur. Aanmelden kan direct in het bestelproces bij het reserveren van je kaarten of via de Theaterkassa via telefoonnummer +31 (0)591 850 856 of info@atlastheater.nl
 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.